Programma 4x4

Zaterdag 3 september zijn we weer begonnen met het nieuwe voetbalseizoen 4×4.

Elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur op veld 4 (direct achter de koffiecorner/kleedkamers), is er voor de jongens en meisjes een half uurtje training, waarna er wordt afgesloten met 2 wedstrijden van ongeveer 15 minuten.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dus iets voor 9:30u, zodat we tijdig kunnen beginnen.

De kinderen welke zich officieel als led bij NEO hebben aangemeld worden ingedeeld in een team. We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de kinderen. Soms zal dit niet altijd lukken en we hopen daarbij op jullie begrip. Na de aanmelding is er een soort proefperiode van 4 weken. Hierin kan het kind altijd nog beslissen dat het wel of niets voor hem of haar is.

Plezier staat voorop!!

Op de pagina ‘Teaminfo 4×4’ wordt de teaminformatie geplaatst zodra er een definitieve indeling is.

Een paar huishoudelijke mededelingen:

RANJA

Bij de koffiecorner is voor ieder team ranja te verkrijgen. Deze kan rond 10.00 uur (rond het einde van het eerste half uurtje training) worden opgehaald door een van de ouders zodat de kinderen voor het spelen van de wedstrijden even wat kunnen drinken.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar ouders die af en toe de koffiecorner willen bemannen. Indien er niet genoeg vrijwilligers zijn bestaat de kans dat de koffiecorner gesloten is en de kinderen dus ook geen ranja krijgen. Indien u hierin interesse heeft, laat het ons weten.

NIET BETREDEN VAN HET VELD

Namens NEO vragen we de ouders vriendelijk om het kunstgrasveld niet te betreden en achter de hekken te blijven. Naast het behoud van het veld creëren we hierdoor meer rust en overzicht voor de kinderen en trainers.

WASSEN

Het is de bedoeling dat de tassen met shirts op toerbuurt door de ouders worden gewassen. Spreek dit onderling even met elkaar af, zodat niet steeds dezelfde ouder moet wassen. De shirts niet individueel mee naar huis nemen!

OPRUIMEN

Hierbij ook het vriendelijke verzoek om na de wedstrijden even te helpen met het opruimen van de goaltjes (achter de hekken zetten) en pionnen van het veld. Na ons worden er weer wedstrijden gespeeld door de oudere pupillen.

TRAINERS

We zijn verder nog op zoek naar trainers die kunnen helpen met de trainingen. Mocht je hier interesse in hebben, meld je zaterdag dan bij Frits of Jelco.

We gaan er een mooi seizoen van maken, wij hebben er al veel zin in! Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

 

Met sportieve groet,

RKSV NEO
Coördinatoren 4×4
Frits Baartman & Jelco van der Linde