Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 juni 2015

20 juni: Open Dag bij NEO!

NEO organiseert zaterdag 20 juni een grandioze open dag van 10.00 uur – 12.00 uur. Op veld 1 (kunstgras) zal voor de jongens en meisjes vanaf 4 t/m 8 jaar een leuk parcours uitzet worden met tal van voetbalopdrachten De bedoeling is dat de kinderen een zo hoog mogelijke score behalen!

Op veld 4 (kunstgras) zal voor de jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar een levend tafelvoetbalspel staan, waar ze in partijvorm lekker kunnen voetballen. Verder kan er met een snelheidsmeter worden gekeken hoe hard je kan schieten! Ook op veld 4 kunnen er punten worden verdiend, want er staat ook een moeilijk spel op de planning waarbij je de bal door verschillende gaten in de goal moet schieten.

Daarnaast is er op het sportcomplex ook een kledingmarkt, waar tweedehands sportkleding wordt verkocht. De opbrengst van die markt komt geheel ten goede aan stichting Villa Joep. Ouders kunnen uiteraard genieten van het heerlijke NEO-terras en daar onder het genot van een kopje koffie de open dag meemaken.

Dus ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en vindt je het voetbalspelletje helemaal top? Of wil je graag eens kennis maken en komen kijken of voetbal iets voor jou is? Kom dan gezellig met je vriendjes of vriendinnetjes en/of ouders naar RKSV NEO. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur maken we er dan met z’n allen een leuke ochtend van!

Tot zaterdag 20 juni!

Groeten,
Cluster verenigingsactiviteiten

Reacties