Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 november 2018

Aan de hand van Georginio Wijnaldum

Finn en Rodin Nijman beleefden vrijdag een onvergetelijke dag. Finn (8) behoorde tot de groep ‘Vriendjes van het Nederlands elftal’, die was samengesteld uit voetballertjes met een beperking en samen met de spelers van het echte Oranje het veld opkwam voor het prachtige duel tegen Frankrijk (2-0).

Het spelertje van NEO G2 had de eer aan de hand te mogen lopen van Georginio Wijnaldum, met Memphis Depay de absolute smaakmaker van het Nederlands elftal, dat de wereldkampioen kansloos liet.

Naast Finn Nijman en Wijnaldum stond Ryan Babel en natuurlijk trok ook bij Finn de bijzonder gekleurde haardos van de aanvaller de aandacht. Hij mocht de linkerspits zelfs even door het haar strijken.

“Normaal is Finn redelijk stil, maar hij kreeg alleen maar meer babbels”, kijkt moeder Karin Boekhold op de bijzondere avond terug. “Het was ook echt supergaaf. Alles was fantastisch georganiseerd en het was geweldig om te zien hoe iedereen op de kinderen reageerde.”

Rodin, het jongere broertje van Finn, dat speelt voor Jongens onder 8 jaar bij NEO, was ook van de partij. Hij mocht optreden als vlaggendrager.

Hij kreeg na afloop een replica van het wedstrijdshirt van Nederland van de wedstrijd tegen Frankrijk mee, Finn werd zelfs verblijd met een compleet tenue van het Nederlands elftal. Ook was er nog een ontmoeting met baltovenaar Soufiane ‘Tikkietakkie’’ Touzani, met wie ze natuurlijk allebei nog even op de foto moesten.

En wie weet zijn ze ook nog te zien in het Jeugdjournaal, dat vanavond aandacht aan de ‘Vriendjes van Oranje’ besteedt.

Reacties