Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 juli 2020

Aangepast trainingsschema en opstartbericht nieuwe seizoen

Ondanks dat de zomervakantie pas halverwege is bij deze al informatie i.v.m. het opstarten van het nieuwe seizoen.

Vanaf maandag 3 augustus is het weer mogelijk om te starten met trainen. Indien je wilt gaan starten met je team dit graag vooraf kenbaar maken aan beheer. Dit graag per mail: beheer@rksvneo.nl aangezien Frans tijdens de vakantie een heupoperatie heeft ondergaan en even uit de running is. Jeugdteams kunnen alleen met trainingen starten als er ook een trainer of begeleiding aanwezig is.

Op dit moment staat er een nieuwe versie van het trainingsschema op de website. Mocht daar nog iets in vergeten zijn, er fouten in staan of er iets gewijzigd moeten worden, dan kun je contact opnemen met herman.lr@home.nl

De ballencontainers en hesjes staan in principe voor alle teams klaar. Als het goed is heeft iedereen ook een sleutel en chip om er bij te kunnen. Lukt dat niet neem dan ter plekke even contact op met de beheerders Peter of Clemens. Check vooraf ook even het aantal ballen en hesjes dat je gekregen hebt.

Gedurende de zomervakantie is er helaas nog geen mogelijkheid om te douchen. We zijn aan het onderzoeken, mede in verband met de overvolle bezetting van de kleedkamers en de geldende corona voorschriften, op welke manier er straks weer verantwoord gedouched kan worden.

Op vrijdag 14 augustus is de gebruikelijke kennismakingsavond om nieuwe jeugdtrainers wegwijs te maken op ons complex. Aanvang 19.00 uur; verzamelen bij de kleedkamers. Andere trainers die even een ‘opfrisbeurt’ nodig denken te hebben zijn uiteraard ook van harte welkom!

Vanaf maandag 17 augustus starten alle trainingen weer. Melden dat je komt trainen is vanaf die datum niet meer nodig…afmelden wel!

Op donderdag 20 augustus vervallen alle trainingen i.v.m. de Richard Bertelink Memorial.

Op zaterdag 22 augustus is de uitgifte van wedstrijdkleding, tassen en overige materialen. Dat gaat net als de inname volgens een schema. De planning volgt nog maar we verwachten dat de meeste teams gedurende de ochtend hun kleding op kunnen komen halen.

In het weekend van 29 en 30 augustus starten de bekerwedstrijden. 3 weken later start de competitie.

De komende weken zullen de coördinatoren van het jeugdbestuur de gebruikelijke Whatsapp-groepjes aanmaken per leeftijdsklasse met daarin alle leiders en trainers (recreatie en selectie) zodat we via korte lijntjes met elkaar kunnen communiceren. Zorg dat je daar in komt en blijft, anders mis  je gedurende het seizoen af en toe belangrijke informatie.

Z.s.m. na de zomervakantie zullen de coördinatoren alle leiders/trainers van hun leeftijdsklasse uitnodigen voor de gebruikelijke opstartavonden.

De komende weken wordt ook alle teaminformatie weer op de goede manier in Sportlink gezet zodat alle teams en leiders/trainers ook weer op de goede manier in de KNVB wedstrijdzaken-app komen te staan en daarmee kunnen doen wat nodig is om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Geniet nog even van de vakantie en tot in (de loop van) augustus op het veld of langs de lijn! 

Bart Freriks                                                                        Edwin Zeevalkink

Voorzitter Jeugdbestuur                                                    Voorzitter Hoofdbestuur

Basis trainingsschema 2020-2021 (5e versie)

Reacties