Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 juni 2016

Aanvragen oefenwedstrijden 2016/2017

Zolang er geen nieuw trainingsschema is worden er nog geen doordeweekse oefenwedstrijden ingepland voor de maand augustus. Wil je toch voetballen, vraag dan een uitwedstrijd aan of evt. voor de zaterdag op kunstgras voor zover deze vrij zijn. Zolang niet bekend is wie waar en wanneer traint is dit niet te doen. Bovendien is het ook niet mogelijk om zover vooruit hiervoor al toestemming te geven omdat er dan ook allerlei teams zijn die voor de beker spelen en dan uiteraard voor gaan. Van alle wedstrijden die vóór de bekendmaking van het nieuwe schema worden aangevraagd voor doordeweekse dagen kan niet met zekerheid worden gezegd of ze ook daadwerkelijk door kunnen gaan!

Bijkomend probleem voor het plannen is dat de natuurgrasvelden (veld 2, 3, 5 en 6) groot onderhoud hebben en vanaf 10 juni tot het weekend van 27/28 augustus niet gebruikt mogen worden i.v.m. een door de gemeente opgelegde verplichte rust- en onderhoudsperiode van twaalf weken. Uiteraard geldt dat niet voor veld 1 en 4.

Voor overige openingstijden van het complex en/of kantine raadpleeg daarvoor de website. Hiermee voorkom dat je voor een dichte poort staat.

Prettige vakantie,

Jocky

Reacties