Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 januari 2015

[ADVERTENTIE] Profiteer van glasvezel!

Beste NEO-leden,

Het is eigenlijk best vreemd dat 67% van de mensen bij het overstappen van zorgverzekering de prijs als belangrijkste motivatie opgeven (bron: Checko) terwijl bijna niemand naar televisie, internet en bellen kijkt. Het is logisch dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet, want ook wij moeten toegeven dat het heel erg lastig is om een goede en betrouwbare vergelijking te maken. Daarvoor is www.helloworldglasvezel.nl in het leven geroepen! HelloWorldglasvezel heeft een online hulpsysteem gemaakt waarbij iedereen eenvoudig een vergelijk kan maken. Kijk zelf eens op http://neo.helloworldglasvezel.nl/  en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is!

Niet alleen de vereniging maar ook de leden zelf worden er beter van!

Niet alleen NEO-leden worden beter van zo’n vergelijking, ook jullie voetbalclub. Maar om wat meer voldoening te halen uit het feit dat jij je aanmeld via onze vereniging maak jij kans (gedurende de contract periode van je gekozen provider) op de HelloWorld Jackpot. De HelloWorld Jackpot bestaat uit een bedrag dat HelloWorld per landelijke verenigingsaanmelding apart zet. Elk kwartaal wordt er een winnaar geloot en elke inschrijver (mits deze nog niet heeft gewonnen tijdens zijn of haar contractduur) maakt kans op de HelloWorld Jackpot. Is het bedrag hoger dan € 400,- dan komen er zelfs meerdere winnaars!

Hoe werkt het nou precies?

Het is heel simpel: er staat een banner op jullie website die je als bezoeker doorstuurt naar een HelloWorld verenigingspagina (http://neo.helloworldglasvezel.nl/ ). Klik je op de banner en sluit je uiteindelijk een abonnement af, ontvangen wij als NEO daar geld voor!

Reacties