Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
10 september 2017

Aftrapdag NEO en opstart welpenafdeling meer dan een succes

 

De door de jeugdraad van NEO georganiseerde aftrapdag heeft de stoutste verwachtingen overtroffen. Behalve een kleine vijftien nieuwe welpen (een paar sluiten volgende week aan) groeide de 4×4 afdeling deze zaterdagochtend tot bijna zestig(!!) leden. En groot compliment voor de organisatie, de mensen die de 4×4-spelers van oefenstof voorzien en Bas Smits, op de achtergrond geholpen door Thomas Kokkelkoren, die de welpen op aanstekelijk wijze laat ruiken aan “het spelletje”.

De aanloop van nieuwe 4×4-spelers was zo groot dat een deel voor deze zaterdag werd ondergebracht bij het circuit dat op het hoofdveld was uitgezet. Ondanks de regen werden de spelers op hun wenken bediend.

Intussen verzamelden de nieuwe welpen zich samen met het oudste NEO-lid Frans Olthof tegenover de doelman van NEO 1, Bob Peterman. De goalie bleek kansloos op zoveel schuttersgeweld. Daarna nam Bas Smits, met assistentie van Fleur Wensink en Demi Wibbelink, op uiterst speelse wijze het stokje over en bezorgden de jeugdige talenten een gave kennismaking bij NEO.

Na afloop was er voor alle welpen alsmede de 4×4-spelers een prachtige bal en een heus diploma. Glimmend van trots gingen de talenten in de dop huiswaarts.

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album. Kan ook via het tabblad foto’s op de homepage

Bekijk het fotoalbum

 

 

Reacties