Je bent in beeld als je bij Neo speelt!

Programma 4x4

Zaterdag 9 september begint het nieuwe voetbalseizoen van de X-CALI 4X4 competitie!!

Dit seizoen wordt er elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur op veld 4 (direct achter de koffiecorner/kleedkamers) gevoetbald. Er is voor de jongens en meisjes een half uurtje training, waarna er wordt afgesloten met 2 wedstrijden van ongeveer 15 minuten.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dus iets voor 9:30u, zodat we tijdig kunnen beginnen.

De kinderen welke zich officieel als lid bij NEO hebben aangemeld worden ingedeeld in een team. We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de kinderen. Soms zal dit niet altijd lukken en we hopen daarbij op jullie begrip. Na de aanmelding is er een soort proefperiode van 4 weken. Hierin kan het kind altijd nog beslissen dat het wel of niets voor hem of haar is.

Een paar huishoudelijke mededelingen:

RANJA

Bij de koffiecorner is voor ieder team ranja te verkrijgen. Deze kan rond 10.00 uur (rond het einde van het eerste half uurtje training) worden opgehaald door een van de ouders zodat de kinderen voor het spelen van de wedstrijden even wat kunnen drinken.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar ouders die af en toe de koffiecorner willen bemannen. Indien er niet genoeg vrijwilligers zijn bestaat de kans dat de koffiecorner gesloten is en de kinderen dus ook geen ranja krijgen. Indien u hierin interesse heeft, laat het ons dan weten.

 

NIET BETREDEN VAN HET VELD

Namens NEO vragen we de ouders vriendelijk om het kunstgrasveld niet te betreden en achter de hekken te blijven. Naast het behoud van het veld creëren we hierdoor meer rust en overzicht voor de kinderen en trainers.

 WASSEN

Het is de bedoeling dat de tassen met shirts op toerbuurt door de ouders worden gewassen. Spreek dit onderling even met elkaar af, zodat niet steeds dezelfde ouder moet wassen. De shirts niet individueel mee naar huis nemen!

 OPRUIMEN

Hierbij ook het vriendelijke verzoek om na de wedstrijden even te helpen met het opruimen van de goaltjes (achter de hekken zetten) en pionnen van het veld. Na ons worden er weer wedstrijden gespeeld door de oudere pupillen.

 TRAINERS

Zoals aan het begin van elk seizoen 4X4, zijn we op zoek naar trainers die kunnen en willen helpen met de trainingen. Mocht je hier interesse in hebben, meld je zaterdags dan bij Jordi Löbker of Thijs Vergeer. Je krijgt daarvoor een trainingspak van NEO.

ADMINISTRATIE 4X4

Daarnaast zijn we ook opzoek naar iemand (man/vrouw) welke de administratie wil gaan overnemen van ondergetekende (Frits Baartman). Het gaat dan om het bijhouden van de 4X4 leden en de teamindelingen. Thijs en Jordi doen de trainingen en regelen alles op het veld. Alles is al opgezet en er zal een goede overdracht zijn. Heb je interesse meld je dan bij ondergetekende.

 We gaan er een mooi seizoen van maken, wij hebben er al veel zin in!

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!