Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 juli 2018

Waar is jouw ballon gevonden?

Niek Luttikhuis, Job Neerhof en Floris Nas zijn de winnaars van de ballonnenwedstrijd op 12 mei. Ter gelegenheid van de start van het jubileumjaar werden toen honderden zwarte en witte ballonnen opgelaten door onze jeugdleden, broertjes, zusjes en andere jonge bezoekers. Die van genoemde deelnemers kwamen het verst.

Niet alleen dat is echter het vermelden waard: heel veel kaartjes werden teruggestuurd, uit Borne, Hoge-Hexel, Gramsbergen, Hellendoorn en dus Groningen en alles wat daar tussenin ligt. Heel leuk dat zoveel mensen de moeite namen de kaartjes aan ons terug te sturen.

Naast naam en leeftijd, moesten de kinderen nóg iets invullen. ‘Voordat ik 100 ben, wens ik….’ En dat leverde mooie uitspraken op. Jurre (10) wil voordat hij 100 is bij FC Twente gespeeld hebben, Timur (8) wenst dat tegen die tijd alle oorlogen en hongersnoden de wereld uit zijn. Jason van 6 wenst dat hij voor zijn honderdste in een luchtballon kan plaatsnemen. Een meisje van 5 wil voordat ze honderd is prinses worden en een jongetje van 9 wenst dat alle andere kinderen ook goed worden in voetbal. Zaken als Playstations en heel veel lego stonden op veel verlanglijstjes. Het meest genoemde was, uiteraard, profvoetballer worden.

Veel mensen die een ballon gevonden hadden, stuurden het kaartje zonder commentaar terug. Maar enkele kinderen kregen een opmerking bij hun wens. Sommigen kregen zelfs een persoonlijk kaartje. José uit Rijssen vertelt dat ze zijn kaart gevonden had in een stuk prikkeldraad. Ze hoopt voor hem dat zijn wens uit komt én dat hij de eerste prijs wint.

Hoe leuk is dat? Mensen die elkaar niet kennen en nooit zullen ontmoeten en die tóch contact met elkaar hebben? Missie ballonnenwedstrijd geslaagd!

Benieuwd of jouw ballon gevonden is? Ga naar de NEO website en vul je naam in.

Op de foto’s de glunderende winnaars. Niek en Job kregen bij Welcom hun tablet en telefoon uitgereikt door Robin Oude Kamphuis. Floris zijn voetbaloutfit bij Eurosport door Maikel Pol.

Benieuwd of jouw ballon gevonden is? Kijk of je naam in de onderstaande lijst staat, vink hem aan en zie waar jouw ballon gevonden is.

Reacties