Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 juni 2020

BBQ SEIZOENSAFSLUITING 2020

De coronavoorwaarden worden gelukkig langzaam weer teruggeschroefd. Vanaf 1 juli aanstaande mogen de sportkantines weer open! Ons clubhuis start weer op vrijdag 3 juli aanstaande!!

Gewoon bij iemand achter het huis de seizoensafsluiting vieren, is na de corona-perikelen niet zomaar een gegeven. Omdat wij weer ‘open’ mogen, willen wij jullie alsnog de mogelijkheid bieden om je seizoen gezamenlijk af te sluiten met een BBQ (en de kids lekker te laten voetballen op ons veld).

Wij willen, als Cluster Clubhuis en Dagelijkse Bestuur, ons clubhuis als het ware ook dit jaar weer “weggeven” aan onze leden, dus aan alle geïnteresseerde NEO-teams om samen, wel op 1,5m afstand, het seizoen af te sluiten.

Het Clubhuis is van ons allemaal, iedereen moet zich hier thuis voelen…De locatie voor een seizoenafsluiting is dus al bekend: Clubhuis NEO

Om de kosten te drukken, willen we de drankjes en de ‘all-in BBQ’ met toebehoren tegen een enigszins gereduceerde tarief aanbieden. De definitieve prijzen volgen zo spoedig mogelijk.

Om de belasting van onze clubhuisvrijwilligers te minimaliseren hebben wij er wederom voor gekozen om uit te gaan van, zoveel als mogelijk, zelfbediening, onder supervisie van een aantal ervaren clubhuismedewerkers. Vanzelfsprekend houden we hierbij ons coronaprotocol in acht.

Om iedereen ook een NEO-vrije periode te gunnen, richten wij ons op een ‘tijdvak’, waarin we dit alles willen laten plaatsvinden en wel van 4 juli – 19 juli aanstaande.

Voor alle vragen en wensen kunnen jullie terecht bij Marcel Knuif via marcel.knuif@hetnet.nl
Om de organisatie optimaal mogelijk te laten verlopen, willen we jullie vragen om zo snel mogelijk je wensen door te geven. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…want vol=vol.

Voor wat betreft het Corona-protocol doen we het beroep op een ieders gezonde verstand, dus houd afstand. Samen zijn we NEO.

Het doet ons deugd dat wij, ondanks de corona, alsnog de ingezette traditie van de “Seizoensafsluitings-BBQ” kunnen aanbieden. Dus maak gebruik van deze unieke NEO-actie onder het credo: “Ons Clubhuis is onze huiskamer

Namens het Cluster Clubhuis en het Dagelijkse Bestuur

Reacties