Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 mei 2017

Bekerfinalekoorts bij vier NEO-teams: JO15-7, JO13-5, JO11-5 en JO9-1

Het seizoen zit erop wat betreft de competitie, maar in het bekertoernooi moet de afsluiting nog plaatsvinden. Vier teams gaan proberen de cup mee naar Borne te nemen.

Drie van de vier teams gaan naar het mooie complex van Bon. Boys om daar hun finale te spelen.

Om 09.30 bijten NEO JO13-5 en Ajax B JO15-1 het spits af. JO13-5 werd al twee keer kampioen dit jaar en kan met de beker de kroon op het seizoen zetten.

Om 11 uur wordt het ongetwijfeld een spannende strijd tussen NEO JO9-1 en ATC ’65 JO9-1. In de competitie was het team van Bart Pierik en Marijn de Kinkelder twee keer de sterkste van hun competitie waarin ook ATC zat, maar een bekertoernooi kent andere wetten.

Ook in Haaksbergen komt NEO JO11-5 in actie. Tegenstander is Reutum JO11-1. De teams speelden bij elkaar in de afdeling en Reutum werd kampioen. De enige nederlaag werd echter geleden tegen……..NEO JO11-5/ Kortom, wellicht dat NEO opnieuw voor een stunt kan zorgen.

De laatste locatie is Varsseveld, waar nota bene twee Bornse clubs elkaar ontmoeten. NEO JO15-7 en BZSV JO15-1d ontmoeten elkaar daar. NEO 15-7 werd kort geleden voorjaarskampioen, terwijl BZSv dat juist in het najaar werd en wel hele overtuigend. Dat gegeven lijkt garant te staan voor een spannend potje.

Uiteraard wensen we alle NEO-teams veel succes toe “on the road to glory”.

 

Reacties