Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 maart 2016

Bekerkoorts bij veel NEO-teams

Het is nog niet vaak voorgekomen dat NEO met maar liefst zes(!) teams vertegenwoordigd was in de halve finales van de beker. De wedstrijden worden komende zaterdag, 26 maart, gespeeld. Jammer genoeg speelt maar één team thuis, de overige vijf hebben een uitwedstrijd geloot.

In de A-groep gaat NEO A3 op bezoek bij Gorssel A2. Het team won in de kwartfinale van Haaksbergen A1 met 4-2.

Een groep lager had NEO B3 een uiterst spannende kwartfinale. De Tukkers B2 werd pas na strafschoppen verslagen, dit na een 0-0 eindstand. B3 gaat nu thuis tegen AVC Heracles B2 proberen de finale te halen.

NEO C6 moet vroeg uit de veren want in Enter staat hun halve finale al om 09.00 op het programma. Enter Vooruit C2 is de tegenstander. C6 had in de kwartfinale met 4-3 gewonnen van Stevo C3.

Het ook in de competitie uitstekende presterende NEO D1 moet helemaal naar Zwolle, waar Be Quick’28 de tegenstander is. Grol D1 moest in de vorige ronde met 4-1 het onderspit delven.

NEO E4 won in de kwartfinale met 4-2 bij Hector D1. Een ronde verder is UDI D1 de tegenstander. Bij winst zou de finale theoretisch tegen Borne D1 gespeeld kunnen worden, dat in de andere halve finale speelt.

Last but not least NEO F6. In de vorige bekerronde werd BWO F5 met 9-2 opgerold. Zaterdag is Enter F4 de tegenstander.

We wensen alle teams uiteraard veel succes!

 

 

 

Reacties