Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
20 november 2016

Bekertoernooi ten einde voor NEO

Een zeer effectief Enter Vooruit heeft NEO met 4-2 verslagen in de tweede ronde van het bekertoernooi. De ploeg van Bjorn Hodes is met name in de omschakeling erg sterk en heeft meerdere scorende spelers in de gelederen.

Coach Jan Willem van Holland was uiterst content over het optreden van zijn ploeg in de eerste helft: “Ondanks de vroege achterstand waren we voetballend de bovenliggende partij”. De 1-1 ruststand deed daarmee wellicht niet helemaal recht aan de verhoudingen. Jochem Stam had in het eerste bedrijf trouwens voor de gelijkmaker gezorgd.

Toen Max Brunninkhuis vlak na de thee voor 1-2 zorgde leek NEO op weg naar een goed resultaat. Dat kwam er echter niet. Nadat opnieuw de jonge Kevin Peppels scoorde en de stand op 2-2 bracht kreeg de thuisclub langzamerhand de overhand. Pas vlak voor tijd scoorde Enter Vooruit de 3-2 en toen NEO in een alles-of-niets poging op gelijke hoogte probeerde te komen werd diep in blessuretijd ook nog de 4-2 gescoord.

Met name de eerste helft was er eentje om op voort te borduren. Als dat niveau gehaald wordt dan kan Vogido – NEO komende zondag nog een erg leuk potje worden.

Reacties