Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
15 augustus 2017

Belangrijke oproep voor leiders, trainers, scheidsrechters en overige teamvrijwilligers!

Vanaf komend seizoen moeten teams vanaf Onder13 t/m senioren het wedstrijdformulier voorbereiden en verwerken via de mobiele telefoon of iPad. Invullen via de computer kan niet meer en dus is deze oproep van groot belang voor alle leiders, trainers, scheidsrechters, aanvoerders en eventuele overige teamleden. Het is belangrijk dat meerdere personen per team zich registreren, dus informeer ook je medevrijwilligers!

Geen smartphone? Stuur dan even een e-mail naar secretaris@rksvneo.nl

Aanmelden ‘Wedstrijdzaken’ App van de KNVB!
Ga op je telefoon naar de Apple Store of Google Play Store en zoek de App ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’ op. Download deze gratis App op je telefoon. Open vervolgens de App en registreer je met het e-mailadres dat bij RKSV NEO (en daarmee de KNVB) bekend is.

 

Geen officieel lid: Meld je dan aan met het e-mailadres welke als contactadres van uw zoon/dochter bij RKSV NEO bekend is.
Foutmelding: Het gekozen e-mailadres is niet bekend bij de KNVB. Probeer een ander mailadres of mail secretaris@rksvneo.nl

Indien de aanmelding gelukt is kun jij je aanmelden. Als het goed is zie je vervolgens diverse informatie over jouw team. Is dit niet het geval, neem dan contact op via secretaris@rksvneo.nl

Aangemeld? Bereid je dan vast voor met deze informatie

Download hier alle algemene informatie over deze App en het nieuwe mDWF (mobiel digitaal wedstrijdformulier).

Bekijk hier diverse introductie fimpjes

Reacties