Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 juni 2015

Beleef voetbal in het stadion & spek je clubkas!

Beleef voetbal in het stadion & spek je clubkas: € 35,- per verkochte seizoenkaart van Heracles Almelo gaat naar NEO!

Met deze actie verdient NEO € 35,- per nieuwe seizoenskaart die via onzeclub wordt verkocht. Aan deze actie zitten geen beperkende voorwaarden. Hoe meer kaarten er worden verkocht, hoe hoger de inkomsten zullen zijn die NEOvan Heracles Almelo ontvangt.

Zo werkt de actie:
1.       Leden/vrijwilligers van RKSV NEO bestellen hun kaart eenvoudig via www.heracles.nl/neo. Hier kunnen leden/vrijwilligers de naam ‘NEO’ selecteren.
2.       Vervolgens ontvangt uw vereniging de kickback van € 35,- per verkochte nieuwe seizoenkaart.

Extra scherpe tarieven voor junioren en veteranen
Voor supporters tot en met 14 jaar en 60+ers gelden er aantrekkelijke tarieven. Een jeugdseizoenkaart is bijvoorbeeld al te bestellen vanaf € 85,-!

 

Extra prijs: maak kans op een oefenwedstrijd tegen Heracles
Voor de club die de meeste seizoenkaarten verkoopt, heeft Heracles Almelo ook nog een bijzondere prijs. De winnende vereniging speelt een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. Het moment waarop dit gebeurt, bepalen we in overleg.

Aanleiding: onze compleet vernieuwde voetbaltempel!
De aanleiding voor deze actie is ons compleet vernieuwde stadion waarin wij komend seizoen onze thuiswedstrijden spelen. Door de bouw van een tweede ring groeit de capaciteit naar 12.500 toeschouwers. En uiteraard laten wij graag zoveel mogelijk voetballiefhebbers kennismaken met het resultaat. Want meer toeschouwers betekent meer beleving en meer sfeer! En zeg nou zelf, voetbal beleef je toch in het stadion!?

Reacties