Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 juni 2015

Benefietdag op 20 juni voor Villa Joep bij NEO!

Op zaterdag 20 juni aanstaande organiseert Borne Fanatics, de Bornse supportersverening van FC Twente, met medewerking van RKSV NEO een grandioze avond die geheel in het teken staat van Villa Joep.

Benefietwedstrijd
In de ochtend staat er een jeugdvoetbaltoernooi op het programma, georganiseerd door NEO. De rest van de dag zorgt Borne Fanatics voor de invulling, waarbij de wedstrijd tussen de Bornse selectie en de FC Twente All Stars uit het oog springt. Spelers van BVV Borne, NEO, BZSV en Zenderen Vooruit nemen het op tegen oud-spelers van FC Twente.

De rest van het programma
Rondom het clubhuis zijn er tal van andere activiteiten georganiseerd. Zo is er een kledingmarkt, zal Willy Oosterhuis als veilingmeester optreden bij een prachtige veiling / loterij en wordt er een vip-ruimte op het terras ingericht. Bornse middenstanders hebben reeds prachtige prijzen toegezegd, er valt onder meer een scooter (Hazelhorst Rijssen), een karaokeset (Marbeco Borne) en een ballonvaart (Ballooning-Adventure) te winnen! Uiteraard is er live-muziek – de band Blind Noise treedt op – en zal Willy Oosterhuis nog wat artiesten uit zijn ‘deure’ toveren. Slam!FM DJ Rob Toonen en onze eigen DJ Koen Rosbergen zorgen voor de verdere muzikale omlijsting.

villajoepposterwebVilla Joep
Alle opbrengsten van deze dag gaan naar Villa Joep. De stichting Villa Joep zet zich in voor de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Deze ziekte treft 25 tot 30 kinderen per jaar, slechts 30 procent van deze kinderen die lijden onder deze agressieve vorm van kinderkanker hebben uitzicht op genezing. Om dit percentage omhoog te brengen, is er onderzoek nodig. Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Voor meer informative, zie http://www.villajoep.nl

VIP-kaarten
Zoals hierboven vermeld zijn er nog VIP-kaarten te verkrijgen! Stuur een mailtje naar vip@borne-fct.nl. Bent u ondernemer en wilt u ook iets betekenen voor deze benefietdag? Laat het ons dan eveneens weten via vip@borne-fct.nl

Reacties