Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
22 november 2017

Betaal je niet teveel voor je energie?

Doe ook met ons mee
Zoals jullie wellicht al hebben gezien of gehoord is RKSV NEO gestart met een nieuw project, Zon Voor RKSV NEO. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Zon Voor Verenigingen, een uniek energieproject. Hiermee sparen we voor gratis zonnepanelen, waarmee we onze eigen duurzame energie kunnen opwekken. Niet alleen is dit financieel heel aantrekkelijk, we willen op deze manier ook de groenste vereniging van Overijssel worden. Bijkomend voordeel is dat we al onze leden, sponsoren en supporters kunnen laten mee profiteren.

Hoe het werkt
Het concept is eenvoudig. Zon Voor Verenigingen stelt ons in staat een eigen energiecollectief te starten. Zo kunnen leden, sponsoren en supporters tegen lage tarieven hun energie afnemen bij hun eigen lokale club, via Zon Voor Verenigingen. Voor elke vier deelnemers ontvangt RKSV NEO één gratis zonnepaneel.

Zon Voor Verenigingen
Zon Voor Vereniging is een initiatief van Qwint Energie uit het Overijsselse Hengelo. Dit kleinschalige, Nederlandse energiebedrijf staat bekend om hun dienstverlening richting gemeenten en scholen. Met Zon Voor Verenigingen willen zij ook verenigingen in staat stellen verduurzaming sneller te realiseren.

Doe ook mee
Speciaal voor Zon Voor RKSV NEO heeft de club twee ambassadeurs aangesteld, Harry Besselink en Gerard Schwering. Zij zijn veelvuldig aanwezig op de club en kunnen al je vragen beantwoorden over dit initiatief. Ook kun je bij hen terecht voor een aanvraagformulier. Daarnaast bestaat er ook een clubpagina op www.zonvoor.nl/rksvneo. Hier vind je naast meer informatie over dit initiatief ook een digitaal aanmeldformulier voor een vrijblijvend energieaanbod. Wij hopen dat er zoveel mogelijk mensen met ons meedoen om van RKSV NEO de duurzaamste voetbalvereniging van Overijssel te maken en zo zelf ook te profiteren. De komende weken zullen in het teken staan van het werven van minimaal 100 deelnemers. Dit is ook het minimale aantal dat nodig is om de zonne-installatie te realiseren. Maar we gaan natuurlijk voor meer!

Reacties