Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 maart 2017

BWO maakt deelnemersveld Richard Bertelink Memorial 2017 compleet

Blijkbaar is de opzet van de Richard Bertelink Memorial er eentje die aanslaat. Want nadat Losser de opzet een-op-een al overnam gaat ook een deelnemer van de vorige keer, MVV’29, zelf een dergelijk toernooi organiseren en zal aldus ontbreken op de lustrumeditie op 18 en 20 augustus 2017.

Voor de NEO-organisatie was het even puzzelen nadat bekend werd dat de start van de competitie 2017-2018 met drie weken werd opgeschoven. Eigenlijk was daarom het laatste weekend van augustus een reële optie om de RBM te laten verspelen. Maar de combinatie met de Melbuul’ndagen leek niemand geslaagd zodat gekozen is voor het weekend ervoor, een maand voordat de competitie begint.

Gelukkig haakte alleen MVV ’29 af, maar werd met BWO, de nieuwe club van Peter Schulte, een meer dan waardig vervanger gevonden. De Noorkers hebben een mooie opmars gemaakt vanuit de vierde klasse en waren vorig jaar op één strafschop na in de eerste klasse beland. Dit jaar verloopt het seizoen een stuk stroever en is het team in het onderste deel van de ranglijst beland. Maar dat BWO zich gewoon gaan handhaven leidt eigenlijk geen twijfel.

Te zijner tijd zal het programma van het toernooi via de site gecommuniceerd worden.

Reacties