Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
19 augustus 2018

BWO wint zesde 6e Richard Bertelink Memorial

Eersteklasser BWO uit Hengelo is winnaar geworden van de Richard Bertelink Memorial, het voorbereidingstoernooi dat dit jaar voor de 6e keer werd gehouden.

De ploeg, getraind door René Nijhuis, boekt op de zondag twee overwinningen en een gelijkspel waardoor de Noorkers Borne en NEO nipt voorbleven. Cruciaal op de zondag was de 1-0 zege van BWO op NEO in een uiterst leuk en gelijkopgaand duel. Beide ploegen raakten het aluminium, maar op de rand van buitenspel scoorde BWO de beslissende treffer.

De RBM kende in de opzet van dit jaar geen echte finale, maar het was wel leuk dat de laatste wedstrijd Borne – BWO betrof, omdat een van beide ploegen de winst naar zich toe zou trekken. Via Sven Pieterson, met wat medewerking van de BWO-goalie, kwam Borne op 1-0, maar BWO wist de stand vrij vlot gelijk te trekken en bleef daardoor de ploeg van Rob Bakker voor.

SDC’12 eindigde gelijk met NEO, maar werd door een minder doelsaldo vierde. FC Eibergen werd vijfde en HSC ’21 2 dat vrijdag en zondag met twee totaal verschillende teams aan de start verscheen kwam sloot de rij.

NEO kende als gastheer een redelijk goed toernooi. Behalve de teruggekeerde Max Brunninkhuis waren er ook veel speelminuten voor reserveaanvoerder (…) Stijn Huls, Stijn Hondeveld, Wout Lansink, Douwe Everink en Coen ten Tusscher. Mooi om te zien dat ze goed meedraaiden in het team.

De uitslagen van de zondag:

NEO – HSC ’21 2 4-0

Borne – SDC’12 2-2

NEO – SDC’12 0-0

BWO – FC Eibergen 1-0

NEO – BWO 0-1

Borne – HSC’21 2 2-1

FC Eibergen – HSC ’21 2 2-1

SDC’12 – FC Eibergen 3-1

BWO – Borne 1-1

NEO hervat de oefencampagne komende donderdag bij tweedeklasser Vogido. In Enschede wordt om 20.00 uur afgetrapt. Op zondag wordt er i.v.m. de Melbuulndagen al vroeg gespeeld. Ook dan is een tweedeklasser, ATC’65, de tegenstander. Op sportpark Slangenbeek wordt al om 12.30 afgetrapt. Op woensdag 29 augustus komt de Esch op bezoek waarna NEO’s keurkorps op 2 september het bekertoernooi start met een uitwedstrijd bij La Première uit Almelo.

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album. Kan ook via het tabblad foto’s op de homepage

Bekijk het fotoalbum

 

Reacties