Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 maart 2021

Consequenties trainingsschema na avondklok naar 22.00 uur

Met ingang van woensdag 31 maart gaat de avondklok naar 22.00 uur. Er kan dus langer getraind worden waardoor er meer ruimte en dus ook meer afstand mogelijk is. En de zomertijd is ingegaan waardoor we vanaf nu tot 20.00 uur ook gebruik kunnen maken van het onverlichte veld 5.

We trainen vanaf woensdag 31 maart door tot 21.15 uur. Ons complex sluit dan om 21.30 zodat iedereen voor 22.00 uur thuis kan zijn. En dus gaat het trainingsschema voor de zoveelste keer dit jaar weer op de kop…

Het trainingsschema dat vanaf woensdag 31/3 van toepassing is, is hieronder toegevoegd en is ook op de gebruikelijke plek op de website te vinden. We hebben alle teams zo goed mogelijk op hun oorspronkelijke tijdstip ingedeeld echter door de vele wisselingen dit seizoen was niet voor elk team meer te achterhalen wat het ‘oorspronkelijke tijdstip’ was!

Bekijk het schema daarom even heel goed hier en communiceer binnen je team het tijdstip en het veld waarop jullie vanaf nu trainen. Komt de dag en het tijdstip niet overeen met je oorspronkelijke trainingstijd, klopt er iets niet  of komt het tijdstip om andere redenen niet uit, neem dan even contact op met de coronacoördinator, Bart Freriks.

In dit schema zijn alle teams die de afgelopen weken getraind hebben (d.w.z. jeugd, senioren tot 27 jaar en senioren vanaf 27 jaar in groepjes van max. 4 personen) ingedeeld. Staat je team er nog niet op maar wil je ook starten als team met trainen, neem ook dan even contact op met de coronacoördinator.

Voor de zekerheid: dit schema gaat a.s. woensdag in. Op maandag 29/3 en dinsdag 30/3 trainen we nog volgens het oude schema!

We hopen dat dit één van de laatste stappen is naar het ‘oude normaal’ en kunnen niet wachten tot alle teams weer met zijn allen kunnen trainen, we weer tegenstanders mogen ontvangen en er weer publiek langs de lijnen mag staan.

Tot die tijd zullen we de inmiddels vertrouwde coronaregels zo goed mogelijk moeten naleven!

Blijf gezond.

Bart Freriks
Voorzitter Jeugdbestuur
Coronacoördinator

Edwin Zeevalkink
Voorzitter Hoofdbestuur

Basis trainingsschema 2020-2021 (17e versie – avond klok 22.00 uur)

Reacties