Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 september 2020

Corona: Aangepaste afspraken kleedkamers

Omdat het weer de komende weken langzaam minder mooi gaat worden zijn we genoodzaakt de afspraken rondom de kleedkamers iets aan te passen:

  • Gedurende de zaterdagochtend (in principe tot 12.30) is het voor tegenstanders niet meer mogelijk om zich helemaal om te kleden en te douchen. Alle spelers (dus ook die van NEO) krijgen (m.u.v. de 4×4) wel de mogelijkheid om een trainingspak en/of jas droog in een kleedkamer te leggen. Het schema hiervoor hangt bij de ingang van ons gebouw. Let op: er is sprake van eenrichtingverkeer dus aan de voorkant er in en aan de achterkant er uit!
  • Gedurende de zaterdagmiddag (in principe vanaf 12.30) en op zondag is er voor zowel NEO teams als de tegenstanders de mogelijkheid om zich om te kleden en te douchen. Dan geldt wel:
    • Voor jeugd t/m 18 jaar (t/m JO19): het hele team mag tegelijk in de kleedkamer maar max. 2 personen tegelijkertijd onder de douche. Houd 1,5 meter afstand tot leiders en trainers ouder dan 18 jaar.
    • Voor senioren: max. 8 personen in de kleedruimte en max. 2 personen tegelijkertijd onder de douche en houdt 1,5 meter afstand. D.w.z. douchen in meerdere shifts. Zorg dat jullie als team binnen een uur allemaal gedoucht hebben en de kleedkamer netjes achter hebben  gelaten. Het is de gezamenlijke verantwoordelijkheid van het team zelf om hier zorg voor te dragen! Leiders en trainers dienen hier op toe te zien
    • Laat de kleedkamer netjes achter!

Uiteraard is douchen op dit moment niet verplicht. Hoe minder mensen in het kleedkamergebouw des te makkelijker is het om afstand te houden. Voel je dus vooral niet bezwaard om niet te douchen of even te wachten tot de ergste drukte voorbij is!

Voor een compleet overzicht van onze corona maatregelen raadpleeg onze coronapagina

Reacties