Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 januari 2016

D-Day 2016 - Trainingsdag voor NEO D1, D2 en D3

De winterstop zit er weer op. We gaan ons weer klaar maken voor het 2e deel van de competitie. Dat doen we met NEO D1, NEO D2 en NEO D3 door aanstaande zaterdag 9 januari een gezamenlijke trainingsdag te houden.
Deze drie selectieteams trekken dit seizoen veel met elkaar op. In onderling overleg wordt er regelmatig samen getraind. En ook worden er op wedstrijddagen spelers uitgewisseld. D1 doet het tot nu toe meer dan uitstekend in de derde divisie. D2 en D3 spelen in de tweede klasse, waarbij D3 volledig uit eerstejaars D-spelers bestaat.
Zaterdag zal de ochtend in het teken staan van een gezamenlijke training, waarbij de groep verdeeld wordt in groepen. Elk met een eigen trainer zal deze groep in een circuitvorm voetbalgericht aan de slag gaan. Na de training volgt een lunch. De dag wordt afgesloten met een 4×4 toernooi. Hierbij spelen de 43 aanwezige spelers 5 wedstrijden in telkens een wisselende samenstelling. Er zijn punten te verdienen bij winst en gelijkspel. Ook is elk gemaakt doelpunt per team een punt waard. Na vijf wedstrijden zal er één individuele speler de meeste punten behaald hebben. Deze zal de beker van D-Day 2016 in ontvangst nemen.
Voor de liefhebber die wil komen kijken naar deze talenten van de toekomst: we starten om 10.30 uur en sluiten om 14.00 uur af.

Reacties