Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
24 september 2017

De competitie is begonnen. Mooie start voor veel jeugdteams

Voor veel teams zijn de eerste weken een graadmeter of de samenstelling, maar ook de competitie-indeling naar behoren zijn. Ook de komst van wat nieuwe leeftijdscategorieën heeft de zaken er niet helderder opgemaakt.

Hoe verliep de eerste speeldag?

Bij de G-teams was er een mooie overwinning voor G-1. Rigtersbleek werd met 7-2 verslagen. Voor de andere twee teams is het een kwestie van tijd.

De zaterdagseniorenteams kenden twee mooie overwinningen van Za 2 en Za 5. Za 4 kon het helaas niet bolwerken bij Quick’20.

JO19-1 en 3 wonnen allebei, waarbij de overwinning van JO19-1 opvallend is, omdat het team een 0-2 achterstand omboog naar 5-2

In de voormalige B-groep (JO17) waren er wisselende resultaten. Mooie overwinningen van JO17-1 en 5. De overige teams krijgen volgende week een herkansing.

Een treetje lager speelde JO15-3 nog niet en was er twee keer winst (JO15-1 en 4) en twee keer verlies. De 10-0 overwinning van JO15-1 bij SJO JVZ was wel erg opvallend.

Ook JO14-1 kende een flitsende start. In Wijhe werd met 9-2 gewonnen.

JO13-1, 3 en 5 kwamen flitsend uit de startblokken met mooie overwinningen. Voor een paar andere teams lijkt het even wennen, maar dat zal zeker ook voor andere teams in hun afdeling gelden.

In de nieuwe categorie JO12 leden beide teams kleine nederlagen. Komende zaterdag is er kans op eerherstel.

De oude E-groep leverde maar liefst zes overwinningen op. Voor JO11-1,3,4,8 en 9. De overige teams lieten allemaal het nodige perspectief zien.

In de JO-10 klasses vallen nu al de monsteruitslagen op. Vele afdelingen zullen qua niveau erg uiteen gaan lopen. Jammer, want zowel aan de bovenkant als aan de onderkant leer je daar niet veel van. NEO JO10-3 boekte een mooie eerst overwinning.

In de twee jongste categorieën zijn alleen nog maar bekerwedstrijden gepeeld.

Bij de meiden mooie overwinningen voor MO17-1, 11-1 en 11-2. MO15-2 speelde een goede wedstrijd tegen Wilhelminaschool, maar de meiden uit Hengelo waren net wat beter in het kansen benutten.

Op naar volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen! Lekker trainen en vol goede moed er tegenaan!

 

 

Reacties