Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 september 2021

De Online Verkoop van de Grote Clubactie is gestart!

Na een aantal weken van voorbereidingen kunnen er vanaf vandaag online loten gekocht en verkocht worden. Vanaf morgen, 18 september, kun je ook met je QR-code de buurt in gaan!

Alle jeugdleden hebben een A4 ontvangen met daarop een eigen QR-code en kunnen daarmee op pad om die code te laten scannen. Degene die loten koopt komt op de persoonlijke pagina van de verkoper en daar kunnen de gegevens worden ingevuld. Op de persoonlijke pagina staat ook een link die je via Whatsapp, maar ook via allerlei andere Social Media kunt delen. Stimuleer zoveel mogelijk mensen om loten voor NEO te kopen.

Voor de 3 beste lotenverkopers EN het team dat de meeste loten verkoopt zijn zoals bekend mooie prijzen te winnen! Ook kan een team de helft van de opbrengst van hun verkoop besteden aan een leuke activiteit! Hoe vet is dat!!

Als één van de spelers geen QR-code heeft mail dan even met Bart Freriks via voorzitter-jeugd@rksvneo.nl

De seniorenteams hebben allemaal een eigen teampagina die gedeeld is via hun leiders. Bovendien hebben ze een link gekregen naar de pagina waar superloten kunnen worden gekocht. Een groot aantal teams heeft al toegezegd dat ook te gaan doen! Het zou mooi als de link naar de teampagina ook zo breed mogelijk gedeeld gaat worden!

HEB JE GEEN TEAM, MAAR WIL JE WEL LOTEN VERKOPEN VOLG DAN DEZE LINK, DE ALGEMENE NEO-PAGINA.

https://lot.clubactie.nl/lot/rksv-neo-/rksvneo-a/2316835

Voor alle vragen kun je contact opnemen met Peter Spekreijse via 06-81051974.

Veel succes met de verkoop, laten we er een succes van maken met zijn allen!

Reacties