Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
02 mei 2016

De NEO-Dames maakten er een mooie kampioensdag van!

Door twee weken geleden in Lattrop te winnen tegen DTC’07 waren de ladies van NEO al kampioen geworden. Maar het echte feestje vier je rond een thuiswedstrijd. En dat kun je aan de meiden rustig overlaten.

Manderveen was de tegenstander en na negentig minuten stond er een 7-1 eindstand op het scorebord waarmee de status als kampioen volledig werd waargemaakt.

Het uitgelaten team werd op het veld uitgebreid gefeliciteerd en kreeg van KNVB-official Joop van der Kolk de kampioensmedaille omgehangen. De vaste supporters werden natuurlijk bedankt, een paar bossen bloemen uitgereikt en na het douchen verhuisde het gezelschap naar het clubhuis waar DJ Yannick de stemming er goed in kreeg en de dames regelmatig de tafels beklommen. NEO Dames kampioen 2

Toen rond twee uur de wedstrijd van NEO 1 naderde werd het team door het in prachtig roze gestoken dweilorkest Ditist naar het hoofdveld gedirigeerd waar voorzitter Harrie Besselink onder luid gejuich de felbegeerde schaal uitreikte.

Terug in het clubhuis werd er lekker doorgefeest en het tijdstip van sluiten werd ietwat opgerekt…..NEO Dames BierglasRobert ter Doest, bedankt voor het maken van de foto’s.


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties