Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 mei 2018

Heb je de perfecte seizoensafsluiting 2018 al geregeld?

Hoe zullen we dit jaar het eindfeest van ons team vieren? Waar en hoe doen we dat?  Wat gaat dat allemaal wel niet kosten? En wanneer, bij wie en met wie allemaal?

NEO heeft een antwoord op al deze vragen!

Wij, als Dagelijks Bestuur, willen ons clubhuis als het ware “weggeven” aan onze eigen leden, dus ook aan alle geïnteresseerde NEO-teams.

Wat betekent dat nou weer?

Daar is een heel eenvoudig antwoord op te geven. We willen iedereen het gevoel geven dat het clubhuis van ons allemaal is. Iedereen moet zich thuis voelen in ons clubgebouw.

We hebben een plan bedacht dat inhoudt dat in ieder geval de locatie voor een eindfeest al beschikbaar is: ONS EIGEN CLUBHUIS!

Om de kosten laag te houden bieden we nagenoeg tegen kostprijs drankjes en eten aan. Het eten kan bestaan uit een BBQ met alles erop en eraan. Ook een patatje met iets erbij is mogelijk. Zo zal een literfles frisdrank slechts €1,50 kosten, een flesje bier slechts € 0,60 en is er een “all-in” BBQ pakket samengesteld voor € 8,50. De voorzitter van het Cluster Clubhuis, Jan Mentink, kan jullie er alles over vertellen.

Op zaterdag 26 mei spelen de meeste teams hun laatste wedstrijd. Daarom is dit een uitgelezen dag om de seizoensafsluiting te vieren. Voor de jongste spelers en speelsters kan gelijk na de wedstrijden in het clubhuis het seizoen feestelijk worden afgesloten. Elk team kan vervolgens na de wedstrijd aanschuiven en zijn feestje vieren met elkaar maar mogelijk ook met andere teams.

Het is de bedoeling dat er de gehele dag door er veel te beleven valt op ons sportpark en natuurlijk in het clubhuis. Om het feest compleet te maken zijn alle ouders ook uitgenodigd, maar van hen worden wel hand- en spandiensten verwacht. Het is voor de clubhuisvrijwilligers onmogelijk om alles te regelen en te verzorgen, daarom is er gekozen voor zoveel mogelijk zelfbediening onder supervisie van een aantal clubhuismedewerkers.

Er is op zaterdagmiddag 26 mei tevens een G-voetbaltoernooi. Het wordt dus een supergezellige en drukke dag. En als het weer een beetje meezit wordt het zeker een onvergetelijke afsluiting.

Mocht deze dag niet in de planning van het team passen, dan bestaat er ook een mogelijkheid om tussen maandag 28 mei en vrijdag 1 juni vanaf 18.00 uur een slotfeestje te houden in ons clubhuis.

Voor alle vragen, ideeën, wensen en adviezen kun je terecht bij Jan Mentink (telefoon: 06 12 55 72 93 of  e-mail jm.mentink@home.nl).  Om de organisatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen willen we jullie vragen om zo spoedig mogelijk (het liefst voor 21 mei) de mogelijkheden en wensen met Jan Mentink te bespreken.

Reeds twee jaar is dit initiatief een schot in de roos.
Het  “Seizoensafsluitingsfeest” is een echte NEO-traditie geworden

Dus maak gebruik van deze unieke NEO actie onder het credo: “Ons Clubhuis is onze huiskamer”
Het Dagelijks Bestuur en Cluster Clubhuis

Reacties