Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
01 juni 2019

De perfecte seizoensafsluiting 2019

Hoe zullen we dit jaar het eindfeest van ons team vieren?

Waar en hoe doen we dat?

Wat gaat dat allemaal wel niet kosten?

En wanneer, bij wie en met wie allemaal?

NEO heeft een antwoord op al deze vragen!!

Wij willen, als Cluster Clubhuis en Dagelijkse Bestuur, ons clubhuis als het ware “weggeven” aan onze eigen leden, dus ook aan alle geïnteresseerde NEO-teams.
Wat betekent dat nou weer? Daar is een heel eenvoudig antwoord op te geven. We willen iedereen het gevoel geven dat het clubhuis van ons allemaal is. Iedereen moet zich thuis voelen in ons clubgebouw.

De locatie voor een eindfeest is in ieder geval al beschikbaar: ONS EIGEN CLUBHUIS.                                                                                            
Om de kosten laag te houden bieden we tegen een zeer scherpe prijzen drankjes en eten aan. Het eten kan bestaan uit een BBQ met alles erop en eraan. Ook een patatje met iets erbij is mogelijk. Zo zal een literfles frisdrank slechts € 2,00 kosten, een flesje bier slechts € 0,75 en is er een “all in” BBQ pakket samengesteld voor € 10,00. De voorzitter van het Cluster Clubhuis, Jan Mentink, kan jullie er alles over vertellen.

Het is voor de clubhuisvrijwilligers onmogelijk om alles te regelen en te verzorgen, daarom is er gekozen voor zoveel mogelijk zelfbediening onder supervisie van een aantal clubhuismedewerkers.

Voor alle vragen, ideeën, wensen en adviezen kunnen jullie terecht bij Jan Mentink (telefoon: 06 12 55 72 93 of e-mail: jm.mentink@home.nl )
Om de organisatie optimaal mogelijk te maken willen we jullie vragen om zo snel mogelijk jouw wensen met Jan Mentink te regelen.

Het “Seizoensafsluitingsfeest” is een echte NEO-traditie geworden
Dus maak gebruik van deze unieke NEO actie onder het credo: “Ons Clubhuis is onze huiskamer”  Namens het Cluster Clubhuis en het Dagelijkse Bestuur

Reacties