Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
10 juni 2015

Derde editie Henny Hemink-toernooi wederom zeer geslaagd!

Onder fantastische weersomstandigheden beleefde het Henny Hemink-toernooi voor C1 en D1-teams een mooie derde editie. Het was even improviseren omdat ATC ’65 D1 op het laatste niet aanwezig bleek te zijn. Jammer, want hierdoor kende het wedstrijdschema wat gaten. Behalve NEO waren ook Rohda Raalte, SDC’12, HSC ’21, ATC’65 en de Duitse vrienden van SC Langenhagen van de partij. Voorwaar een sterk deelnemersveld. Er werden prijzen uitgereikt per leeftijdsgroep, maar het ging natuurlijk om de wisselbeker, de Henny Hemink-bokaal, voor die club die in beide leeftijdscategorieën de meeste punten scoorde.

In de D-groep bleek SC Langenhagen over een erg sterk team te beschikken en won dan ook terecht. In de C-groep was NEO C1, het team van Edwin Bertelink dan afgelopen voorjaar kampioen werd in de hoofdklasse, de sterkste.

Het uitermate sportieve en goed georganiseerde toernooi werd overall voor de 2e achtereenvolgende keer gewonnen door SC Langenhagen, gevolgd door HSC ’21 en NEO.

Zo’n toernooi brengt een groot aantal vrijwilligers op de been en samen hebben we ervoor gezorgd dat de dag vlekkeloos verliep. Hartelijk dank daarvoor en graag tot ziens op de 4e editie!


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties