Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 november 2017

Doe mee aan het NEO Energie Collectief

Doe mee aan het NEO Energie Collectief

Met een flitsende actie in 2015 zijn wij in het bezit gekomen van 25 zonnepanelen. De toenmalige hoofdsponsor, DVEP, schonk ons deze nadat wij op onze beurt 100 nieuwe afnemers hadden bezorgd aan deze energieleverancier. Met name de scherpe prijsstelling in combinatie met de goodwill die DVEP als uitstekende hoofdsponsor had opgebouwd maakte van de toenmalige ”ZON voor NEO” actie een enorm succes.

Inmiddels is DVEP over gegaan in andere handen, doch de goede contacten zijn gebleven. De strategie van het huidige DVEP team is er op gericht om deze goodwill niet te beschamen. Derhalve komt DVEP in 2018 wederom met een vervolgactie “ZON voor NEO”. Als wij wederom 100 afnemers in het klantenbestand van DVEP kunnen laten noteren, dan zal deze energieleverancier op haar beurt wederom 25 zonnepanelen installeren op ons kleedkamercomplex, buiten de 25 die er reeds liggen.

In de komende weken zullen de huidige afnemers van DVEP een nieuwe, verbeterde aanbieding krijgen voor de komende drie jaren. Ook een verlenging van de bestaande relatie met DVEP zal mee gaan tellen voor deze nieuwe actie. Zowel Gerard Schwering als ondergetekende (de twee ambassadeurs van deze actie), hebben inmiddels een nieuw, sterk verbeterd aanbod ontvangen en reeds ondertekend. Zo bespaart ondergetekende, met hetzelfde verbruik van gas en elektriciteit, in drie jaar tijd ruim €2000,-.   Naast de individuele winst is er ook nog eens sprake van de winst voor onze club door het terugverdienmodel van de zonnepanelen. Een derde, zeer belangrijke winnaar is het milieu. In ons streven naar duurzaamheid komt deze actie op het juiste moment.

Daarom hou ik een warm pleidooi om van “ZON voor NEO” een groot succes te maken onder het motto:

Is je portemonnee, het milieu en je club je lief? Sluit je dan aan bij het NEO Energie Collectief.  

Harrie Besselink, voorzitter NEO

Reacties