Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
15 januari 2019

Drie koningen activiteiten 2019

Afgelopen zondag werden de jaarlijkse drie koningenactiviteiten weer uitgevoerd. Er werd gelopen, gefietst en zoals zovaak bij NEO gebeurt; gevoetbalt.

Jan Kemper-loop

Ter ere van de afgelopen jaar overleden oprichter van de drie koningenloop, is deze loop dit weekend omgedoopt tot de Jan Kemper-loop. Om deze reden werd Jan’s familie uitgenodigd om zondag aanwezig te zijn. Hier werd duidelijk gehoor aan gegeven door Jan’s echtgenote,kinderen en kleinkinderen. Hiermee kreeg de loop direct een schare supporters langs de lijn. Jan’s vrouw Marietje heeft na een warm welkom en erewoord van voorzitter Harrie Besselink, het startschot gegeven voor de lopers die om 10.30 uur vertrokken.

Onderstaand de uitslagen van de loop.

Jan Kemper loop 2019
Naam Tijd
Afstand 4,2 kilometer
Niek ten Bloemendal 18:33
Afstand 5,6 kilometer
Erik Olde Olthof 24:11
Niels Ellenbroek 30:15
Karin Boekhold 33:05
Martijn Wieberdink 33:05
Rilana Prenger 33:05
Afstand 10 kilometer
Stefan Filart 42:50
Jacqueline Holsink 51:57

Fietsen

De fietsers verzamelden zich zondag al vroeg en dit vulde direct de gehele kantine. Bijna alle leden hebben zich zondag verzameld om zich te laten vereeuwigen op de foto voor het aanstaande jubileumboek. Hetgeen een prachtige plaat met maar liefst 42 leden plus sponsor Sloots opleverde.

De onlangs aangestelde voorzitter Nico Gosselt heette ’s ochtends alle leden en overige geïnteresseerden voor de tocht van vandaag welkom. Want naast de vaste leden sloten vanochtend ook enkele Zenderse fietsers en voetballende leden aan. Na Nico’s welkom werd allereerst de in 2018 geïntroduceerde ‘Gerard Bertelink-bokaal’ uitgereikt. Deze wisselbeker zal vanaf nu jaarlijks uitgereikt worden aan de fietser, die zich het meest in clubverband als fietser heeft laten registreren. De allereerst houder van deze bokaal is dit jaar Eric Sommer geworden.

Voetbal

Ook het voetbal-evenement kon ondanks regen gewoon doorgaan en leverde een mooie pot voetbal op in een prachtige mix van spelers. Naast de leden die zich gewoonlijk ook op zondag met hun voetbaltas melden, zagen we ook leden die na al die jaren hun voetbalschoenen niet eens weer konden vinden. Hetgeen zich kenmerkte door een gewaagde pot voetbal met hardloopschoenen op het natte kunstgrasveld.

Onderstaand de foto’s van zondag.

Reacties