Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 januari 2019

Driekoningen 2019

Op zondag 13 januari 2019 vindt ook dit jaar weer de voor NEO traditionele Driekoningenloop plaats, dit jaar wederom gecombineerd met een ATB-fietstocht van de NEO Fiets-Tourclub én –  inmiddels traditie – een onderling voetbaltoernooi.

De gebruikelijke te lopen afstanden zijn 4,2 / 5,6 en 10 km. Deelname staat open voor alle NEO leden (dus OOK ouders met kinderen die spelen in de jeugd O13, O11 en O9). De start zal zijn om 10.30 uur. Inschrijven kan vanaf 09.45 uur in het clubhuis. Als herdenking aan de onlangs overleden Jan Kemper hebben wij gemeend deze loop “de Jan Kemper Loop” te noemen. Jan was jaren de organisator achter alle Drie Koningen activiteiten.

De fietsers zullen waarschijnlijk eerder vertrekken voor hun fietstocht van 30-40 km, zij vertrekken om 9:00 uur! Dit zal worden gecoördineerd door de NEO Fietsgroep.

Het voetbalgedeelte zal bestaan uit een klein onderling toernooi, waarbij de teams pas ’s morgens worden samengesteld. Afhankelijk van het aantal deelnemers bekijken we welke vorm dit onderlinge toernooi gaan gieten.
Het toernooi is bedoeld voor senioren en jeugd uit de groepen O19, O17 en O15. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur; we trappen af om 10.00 uur. Opgave hiervoor kan ook bij Robert Bos (rgbos@home.nl).

Voor alle evenementen hopen we uiteraard op een goede deelname. Na de tijd zal zoals gebruikelijk snert worden geserveerd en is er uiteraard tijd voor een biertje….

Namens cluster senioren:
Robert Bos

Reacties