Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
22 april 2015

DVEP Energie nog 4 jaar hoofdsponsor, dat vieren we aanstaande zondag!

DVEP Energie verlengt haar hoofdsponsorschap bij RKSV NEO met maar liefst vier jaar! Hiermee blijft de energieleverancier hoofdsponsor tot en met het jubileumjaar 2019, waarin RSKV NEO 100 jaar bestaat. Daar zijn we enorm trots op, dus dat gaan we vieren! Komende zondag zal directeur Willem Bokhove, voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste tegen EMMS, het sponsorcontract officieel ondertekenen.

Duurzame energie
Om dit aanstaande zondag te vieren, zal deze dag volledig in het teken staan van duurzame energie. Tijdens deze dag zal het initiatief “Zon voor NEO” alle aandacht krijgen. Dit initiatief, waarmee afgelopen najaar werd gestart, zorgt ervoor dat iedereen die NEO een warm hart toedraagt een energiecontract kan afsluiten waarmee men fors bespaart én waarbij RKSV NEO zonnepanelen geschonken krijgt door zijn hoofdsponsor.

“Zon voor NEO”
Zowel leden van NEO als niet-leden kunnen deelnemen aan dit unieke initiatief. Deelnemers kunnen tegen speciale tarieven overstappen naar energie van de hoofdsponsor, waarmee dus voor iedereen veel voordeel te behalen valt. Inmiddels is dit collectief voor een groot deel gevuld, maar er is nog plek voor meer deelnemers!

Win leuke prijzen
Kom zondagmiddag ook naar sportpark ’t Wooldrik. Speciale clubambassadeurs staan voor u klaar om uw energievragen te beantwoorden en rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen. Er zijn mooie prijzen te winnen met de welbekende elektrische zenuwspiraal, de hoofdprijs is een officiële WK-bal van het afgelopen WK t.w.v. € 120,-! En voor wie zondag overstapt, ligt er ook nog eens een leuke verrassing klaar. En is het collectief gevuld? Dan verloten we ook nog een waardebon van Morselt Mode t.w.v. € 75,- onder alle deelnemers.

Kortom; komende zondag bruist het bij RKSV NEO van de duurzame energie! 

Wanneer? Aanstaande zondag 26 april, vanaf 13:00. Waar? Sportpark ’t Wooldrik.

Reacties