Je bent in beeld als je bij Neo speelt!

DVEP Energie, profiteer van het NEO-energiecollectief!

NEO is een voetbalclub waarbij duurzaamheid heel belangrijk is. Wij juichen dit als energieleverancier natuurlijk van harte toe en willen NEO daarom graag in het zonnetje zetten. Letterlijk! Want met een eigen zonnestroominstallatie kan NEO een groot deel van haar eigen verbruik zelf opwekken. Niet alleen is dit ontzettend duurzaam, het is ook nog eens heel erg kostenbesparend.

Aangezien een zonnestroominstallatie een behoorlijke investering vergt, heeft DVEP Energie speciaal voor NEO het concept Zon voor Verenigingen ontwikkeld. Hiermee kunnen alle leden, supporters en allen die NEO een warm hart toedragen heel eenvoudig bijdragen aan de realisatie van een gratis zonnestroominstallatie. Hoe? Door zelf ook te besparen op de energierekening! Qwint Energie – onderdeel van de DVEP Groep – biedt u de mogelijkheid om tegen zeer scherpe tarieven over te stappen voor de levering van elektriciteit en gas. In ruil voor deze nieuwe klanten legt DVEP Energie gratis zonnepanelen bij NEO! En zo ontstaat er voordeel voor iedereen.

Meedoen?
Een offerte van Qwint Energie – onderdeel van de DVEP Groep – met daarop zeer scherpe energietarieven, is altijd vrijblijvend! Baat het niet, schaadt het niet. Maar grote kans dat zowel u als NEO hier financieel van zullen profiteren. Als u een offerte wenst, kunt u het onderstaande formulier invullen. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen naar 074 – 3766243. Zon voor Verenigingen, bij-ZON-der duurzaam!

U kunt eventueel ook uw jaarafrekening van uw huidige energieleverancier uploaden. Aan de hand daarvan kan DVEP een offerte op maat maken én direct uw besparing uitrekenen. Geen jaarafrekening bij de hand? Dan vraagt DVEP uw jaarverbruik over het afgelopen jaar op bij het landelijk meetregister.