Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 juni 2021

Eaton kent Hans Timmerman eervolle onderscheiding toe

Al meer dan 25 jaar zet Eaton medewerkers in het zonnetje via de Stover Award voor hun vrijwilligerswerk buiten het Eaton-werk waarin ze een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Eaton streeft ernaar de kwaliteit van het leven in de gemeenschappen rond hun bedrijven te verbeteren.

De Stover Award, waar een bedrag van $ 500,00 mee is gemoeid, is dit jaar gewonnen door Hans Timmerman.

Hans doet als sinds vele jaren vrijwilligerswerk voor de voetbalvereniging NEO in Borne in tal van activiteiten. Daarnaast is hij sinds 8 jaar ook betrokken als trainer van het NEO Aangepast Voetbal, het vroegere G-voetbal.

De teams van NEO Aangepast Voetbal bestaan uit jongeren/volwassenen met een beperking (ADHD/Down-syndroom/Autisme/etc.).

Hans is niet alleen een persoon die praktische zaken regelt, maar is daarnaast ook de persoon met veel persoonlijke aandacht voor het individu, om op die manier te checken hoe het met hem/haar gaat. Daar waar nodig ondersteunt hij daarbij.

Wij willen Hans en NEO feliciteren met het winnen van deze Stover Award en hopen dat het anderen zal inspireren om zich in te zetten voor onze gemeenschap

Reacties