Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
05 mei 2018

Eendje is de eerste

In het kader van 100 jaar NEO wordt binnenkort een race georganiseerd. En dit keer gaan we niet zelf lopen of fietsen. We laten het water het werk doen.

Op 3 juni organiseert NEO een Badeendenrace. Tijdens deze rally gaat de prijs naar de eend die als eerst over de finishlijn komt. Alle eenden worden in een keer te water gelaten, dus kansen zijn voor iedereen gelijk. En de eigenaar van deze rubberen verenbol valt in de prijzen.

Dus koop er eendje, of twee of drie…….. en maak kans op deze prijzen. Het enige wat je hoeft te doen, is deze middag je eend zelf naar de startlijn te brengen. We noteren dan welke eend van jouw is. Voor 3 euro maak je kans op de prijzen die we hier binnenkort vermelden. De eenden zijn verkrijgbaar in de kantine, tijdens voorgaande jubileum-activiteiten en zullen door leden worden aangeboden. De opbrengsten hiervan zullen ten goede komen aan NEO.

Als je het makkelijker wilt maken om je eend aan te moedigen, versier hem dan met een watervaste stift!

De race wordt aangekleed met een hapje en een drankje in de tent langs de lijn. Want ook eendenraces kennen een derde helft!

3 juni, 14.00 uur Bornse Beekpark

 

Reacties