Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 april 2017

Eilermark - NEO, de strijd om de tweede plaats

Met een aantal clubs op de hielen staan Eilermark en NEO nog steeds op de tweede en derde plek in de derde klasse A. Beide teams grossieren de laatste tijd in puntverlies, maar omdat meerdere clubs dat doen is de tweede plek nog steeds reëel.

Dat NEO verloor van Sc Enschede is genoegzaam bekend. Eilermark ging afgelopen weekend in de laatste minuut door een eigen goal onderuit bij de Tukkers. De ploeg van Wesley Sanders speelde geruime tijd met tien man trouwens.

In de thuiswedstrijd leek NEO tot vlak voor tijd de eerste periode te pakken, maar een uiterst dubieuze strafschop gooide roet in het eten. Ook toen speelde Eilermark met zijn tienen, maar NEO kon daar niet van profiteren.

De Glanerbruggers zitten in een lastige fase. Persoonlijke problematiek, schorsingen en blessures zorgden voor wisselende samenstellingen. Ook NEO moet naast Mauro Lohuis vrezen voor het missen van een paar spelers vanwege blessures.

De winnaar van het duel zondag zal de tweede plaats in bezit krijgen, maar met Suryoye, Sc. Enschede, Juventa ’12 en de Tukkers zijn er diverse kapers op de kust.

We hopen dat NEO weer eens drie punten kan pakken. Dat zou tot een mooi slot van de competitie kunnen leiden. Het zou mooi zijn als veel fans komen kijken aan de Ekersdijk.

NEO 2 gaat thuis spelen tegen Victoria ’28 2 dat de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie.

Reacties