Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 mei 2017

En dat is vijf! NEO JO15-5 wordt net als in het najaar kampioen

Onderstaand verslag is afkomstig van de leiders van JO15-5

Nadat NEO JO15-5 in de herfstcompetitie ongeslagen kampioen werd in de 4e klasse hebben ze dit huzarenstukje dit voorjaar ook klaargespeeld in de 3e klasse.

Afgelopen zaterdag kon het kampioenschap al binnengesleept worden, maar werd het team nog door TVC’28 JO15-3 op een 1-1 gelijk spel gehouden, waardoor TVC in theorie nog op gelijke hoogte kon komen. Dus moest gisteravond tegen ASV57 JO15-1 de klus geklaard worden.

De start was moeilijk door een fysiek sterk ASV, maar NEO wist zich langzaam onder de druk heen te spelen en werd geholpen door een speler van ASV die de bal achter zijn eigen doelman werkte: 1-0. Lang kon NEO hier niet van genieten, want door een snelle uitval van ASV werd het al weer snel 1-1. Dit was ook de ruststand.

NEO kwam goed uit de startblokken in de 2e helft. Dit resulteerde al snel in een doelpunt door een fraai schot van Sam. Ook deze voorsprong kon het team niet vasthouden. Uit een hoekschop werd de bal achter de goed keepende Ruben binnengekopt 2-2. NEO liet zich niet uit het veld slaan en ging weer vol op de aanval op zoek naar de winnende treffer. Deze viel 5 minuten voor tijd door wederom een mooi schot van topscorer Sam.

Deze voorsprong lieten de jongens zich niet meer afnemen waarna na het laatste fluitsignaal het kampioensfeest los barstte met het in groten getale opgekomen publiek. Gefeliciteerd jongens!!

Het team bestaat uit:

Ruben Sonder, Stijn Peeters, Pim Kuipers, Maarten Lammertink, Mitchell Ter Braak, Thomas Lammertink, Sam Bruns, Ruben van Harn, Tom Nijmeijer, Stijn van Onck, Lars Oude Oosterik, Daan Dragt, Rinse Kuipers, Kevin Hultink, Bram Leerkotte.

Coaches zijn Marc Oude Oosterik en Mark Leerkotte.

Reacties