Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 augustus 2018

Ex-NEO speler Mats Wieffer tekent contract bij FC Twente

Twee jaar geleden besteedde NEO Inside een groot artikel aan Mats Wieffer. De toen 16-jarige speler had net te horen gekregen dat hij deel uit mocht maken van de A1-selectie van FC Twente voor het seizoen erna. Dat artikel eindigde met de zin: “Voorlopig zien we Mats dus nog niet terug in het zwart-wit van NEO, eerst gaat hij proberen zijn droom waar te maken: voetballen in het eerste van FC Twente”.

Mats’ droom werd al bewaarheid in de voorbereiding op het komende seizoen waarin FC Twente zo heel graag de weg terug naar de eredivisie wil inslaan. Waar via de connecties van Ted van Leeuwen een hele serie buitenlandse coryfeeën werd aangetrokken is het des te mooier dat een echte Twentenaar afgelopen maandag ook een contract tekende, uiteraard in het bijzijn van zijn familie.

NEO wenst Mats alle succes van de wereld toe en uiteraard we hopen dat hij met FC Twente promotie weet te bewerkstelligen. Als hij uiteindelijk ook nog weer op ’t Wooldrik te bewonderen zou zijn zou het helemaal mooi zijn, maar voorlopig zijn we als NEO alleen maar trots!

Het bewuste nummer van NEO Inside is hier te bekijken.

https://www.rksvneo.nl/neo-inside-7

Ook op Borne Boeit staat een mooi stukje

https://www.borneboeit.nl/65095/nieuws/mats-wieffer-tekent-bij-fc-twente

 

 

Reacties