Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
01 april 2016

Extra inkomsten door openstelling sportpark voor hondenuitlaat-service

Vanaf volgende week zal de accommodatie RKSV NEO in de ochtenden opengesteld worden voor hondenuitlaat-service Joke uit Almelo. Dit betekent een extra inkomstenbron voor de vereniging die nog zocht naar een zinvolle benutting van de velden in de ochtenduren.

 

Joke is enorm blij met deze mogelijkheid. “Wij laten nu dagelijks zo’n 57 honden uit en waren hiervoor op zoek naar een nieuwe locatie. In de gebruikelijke uitlaatgebieden, worden we niet meer geaccepteerd. Zoveel honden schrikt mensen af in openbare wandelgebieden en bossen.”

“Met de huur van de velden van Neo, hebben de honden fantastisch de ruimte, we kunnen ze ook nog eens lekker vrij rond laten lopen, omdat er een volledige omheining is. Daarna kunnen we douches gebruiken om de honden af te spoelen.” Op de vraag hoe om te gaan met de ontlasting, heeft Joke het bestuur van Neo kunnen verzekeren dagelijks minimaal 80% te kunnen opruimen. “Alles opruimen is onmogelijk en ach een beetje mest is toch wel goed voor het veld” zegt ze lachend.

Joke3

Reacties