Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 juni 2015

Foto's en verslag Top E 9x9 Toernooi online!

Op zaterdag 13 juni vond het TopE 9×9 toernooi plaats. Het toernooi is bedoeld om jongens die doorstromen van de E- naar de D-jeugd te laten wennen aan de omstandigheden en regels op een groot veld. In totaal deden 16 teams mee. Ongeveer de helft daarvan kwam uit de regio. De andere helft uit het hele land, zelfs vanuit Zeeland. Het toernooi is succesvol verlopen. Er was mooi voetbal te zien met mooie acties en spannende wedstrijden.

Tijdens de ochtend vonden de poulewedstrijden plaats. Daarna speelden alle teams door in de kwart, halve en hele finaleronde in winnaars en verliezersronden wat resulteerde in een volledige eindklassering van plaats 1 t/m 16. Het toernooi werd gewonnen door RCL uit Leiderdorp. RCL won in de finale met 1-0 van FC Castricum. AFC uit Arnhem werd derde. Beste regionale club was ATC ’65 op de vijfde plaats. Het team van NEO, samengesteld uit spelers van NEO E1 en NEO E2 eindigde op een nette achtste plaats. Gezien het feit dat deze spelers (in tegenstelling tot veel landelijke teams) nog niet veel ervaring hebben op een 9×9 veld, een hele mooie prestatie!

De scouts van NEO kozen unaniem Rick de Groot van RCL Leiderdorp tot beste speler van het toernooi. Ook de beste keeper kwam van die club: Marc van der Kaaden. Topscorer werd Joey van Beukering, zoon van voormalig Feyenoord-spits John, met negen doelpunten. Het toernooi werd afgesloten met een gezellige barbecue waar een kleine 150 mensen aan deelgenomen hebben. Veel teams hebben aangegeven volgend jaar graag terug te komen!

De foto’s van het zeer geslaagde TopE 9×9 Toernooi staan online! Bekijk ze hieronder of onder de menuknop ‘Foto’s.

Foto’s: Henk Harms


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties