Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 juni 2021

Gang van zaken rondom de zomerstop

Aan het weer was het deze week al duidelijk te merken: we naderen de zomervakantie! Tijd dus om even alle praktische zaken rondom de zomervakantie op de rij te zetten:

Zaterdag 19 juni is het afsluitende toernooi voor de jeugd. Informatie hierover volgt deze week via de groeps-apps.

Op zaterdag 26 juni is de kleding- en materiaalinname voor de jeugd. Hierover volgt ook deze week extra informatie via de website.

Er kan doorgetraind worden volgens het huidige trainingsschema t/m vrijdag 9 juli. Stop je met je team eerder meld dit dan even bij beheer.

De trainingen volgens het nieuwe trainingsschema starten op maandag 23 augustus.

Tijdens de vakantie is de kantine op vrijdagavond en zondagmorgen open. Seniorenteams die dat willen kunnen dan eventueel trainen. Wil je van die mogelijkheid gebruik maken mail dit dan uiterlijk 30 juni naar beheer: beheer@rksvneo.nl.

Vanaf maandag 9 augustus is er ook voor jeugdteams die dat willen, de mogelijkheid om te trainen op de dinsdagavond, vrijdagavond of zondagmorgen. Wil je hier gebruik van maken mail dit dan ook uiterlijk 30 juni naar beheer@rksvneo.nl. Jeugdteams kunnen alleen trainen als er trainers of leiding bij aanwezig is.

Op zaterdag 21 en 28 augustus is er de mogelijkheid om oefenwedstrijden te spelen zowel tegen NEO teams als ook tegen externe teams. Als je hier gebruik van wilt maken mail dat dan wederom uiterlijk 30 juni naar oefenwedstrijden-jeugd@rksvneo.nl. Vermeld daarbij om welke tegenstander het gaat en stem het na toekenning tijdstip zelf verder met de tegenstander af!

Op dit moment is het nog niet mogelijk om oefenwedstrijden door de week in te plannen omdat het trainingsschema voor het nieuwe seizoen nog niet bekend is en we nog niet weten wanneer veld 2 en 3 weer in gebruik zijn.

Op vrijdag 20 augustus is de rondleiding door beheer en het jeugdbestuur voor nieuwe trainers op ons complex.

Op zaterdag 4 september start de eerste ronde van de bekerwedstrijden. Vanaf dat moment is er ook geen ruimte meer voor oefenwedstrijden op zaterdagen.

Graag de deadline van 30 juni goed in de gaten houden. Zowel beheer als de coördinator oefenwedstrijden gaan vanaf 10 juli 6 weken in vakantie modus. Verzoeken zullen dan niet meer in behandeling genomen worden.

Geniet nog even van de laatste paar weken van dit seizoen en voor daarna fijne vakantie en kom gezond weer terug!

Reacties