Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 oktober 2016

Stem op Gerard!

De Persgroep organiseert ook dit jaar weer de verkiezing voor Clubheld van het jaar.  Dit jaar is clubman Gerard Schwering voorgedragen als onze lokale Clubheld. De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

WIN € 10.000,- voor jouw club
Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint 10.000 euro te besteden voor zijn club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. Met jouw stem maak je zelf kans op de Ford Fiesta Titanium.

Klik HIER om je stem op Gerard uit te brengen

Gerard bij RKSV NEO
Gerard is al jaren betrokken bij NEO, waar hij na zelf te hebben gespeeld oa. actief is geweest als Jeugdtrainer/leider, nu voorzitter is van het cluster PR, sponsoring en communicatie. En wanneer je zondags langs het veld staat bij NEO1 heb je Gerard  waarschijnlijk al meerdere malen gehoord als onze eigen Stadionspeaker. Als zeer bevlogen en betrokken NEO-man is Gerard  bij het merendeel van onze sponsoren hét gezicht van NEO, wat ons de nodige financiële middelen oplevert. Hetgeen ons allen contributie scheelt!

Reacties