Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 februari 2016

Gevolgen van de krokusvakantie

Ook door gezinnen van NEO-spelers en -speelsters wordt de krokusvakantie gebruikt voor een welverdiende onderbreking van de dagelijkse routine. Het logische gevolg is dat veel teams incompleet zullen zijn en het wedstrijdsecretariaat overspoeld wordt met verzoeken om wedstrijden te verplaatsen. Uiteraard wordt geprobeerd hierin mee te denken, hetgeen wel een forse tijdsinvestering betekent.

Omdat wedstrijden NIET opnieuw mogen worden vastgesteld in “inhaalweekenden”, die moeten namelijk vrij blijven voor wedstrijden die waren afgelast vanwege weersomstandigheden, ontkomt het wedstrijdsecretariaat er niet aan die op doordeweekse avonden te plannen. Dat laatste levert vervolgens knelpunten op wat betreft het trainingsschema. Iedereen wil graag twee keer trainen, maar daar zullen de komende weken concessies in gedaan moeten worden om alle verplaatste wedstrijden in te kunnen halen.

We hopen op uw begrip als blijkt dat er een training komt te vervallen.

Leiders zullen op de hoogte worden gesteld als een training vervalt, bovendien kan het programma op de site geraadpleegd worden.

Reacties