Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 november 2018

Geweldige jubileumtaartactie van 100-jarig NEO

Getooid in NEO-shirt en koksmuts hadden Gerard Schwering en Hardy Ellenbroek zaterdagmorgen de leuke en dankbare taak om de volgende ludieke actie in het kader van NEO 100 jaar te mogen uitvoeren. De jubileumcommissie had het originele en lumineuze idee opgevat om alle mensen die in Borne op huisnummer 100 wonen te verrassen met een heerlijke taart, met daarop uiteraard prominent het jubileumlogo.

Toeval of niet, een aantal mensen dat nauw bij de club betrokken is bleek op nummer 100 te wonen. De allereerste woont bijna op het NEO-veld, aan de Azelosestraat. Rob Kömmelt van Robs Archief verricht een boel werk om een mooie film te maken over 100 jaar NEO. Maar dat was toch niet de reden dat Schwering en Ellenbroek langs kwamen. Huisnummer 100 bleek doorslaggevend in deze. Rob en Maria Kömmelt bleken zeer verguld met de traktatie.

En laat nou ook een van de makers van de taarten, Frank Deterd, op nummer 100 wonen! Zijn vrouw Anja nam in hun zaak aan Grotestraat de lekkernij lachend in ontvangst.

In totaal werden er 22 taarten afgeleverd deze morgen. Het was even een klusje om het exacte aantal te achterhalen, maar dat woog ruimschoots op tegen het goede gevoel dat beide heren deze ochtend achterlieten bij 22 gezinnen!

Foto’s copyright http://www.borneboeit.nl

 

Reacties