Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 januari 2016

Gezellige en drukbezochte nieuwjaarsreceptie bij NEO

Liefst 20 NEO-leden (er waren een paar afzeggingen) werden voorafgaand aan de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehuldigd voor hun lidmaatschap variërend van 25 tot 70(!!) jaar lid. Dat laatste gold voor lid van verdienste Gerard Bartelink en ook Wim Ellenbroek, welke laatste helaas verstek moest laten gaan. Dit waren de jubilarissen:

25 jaar lid:
Koen Rosbergen,
Andre Vreeman
Nico Gosselt
Marcel Brunninkhuis
Richard Oude Lansink
Fons Lohuis

40 jaar lid:
Robert Wissink
Ineke Bartelink
Edwin Bertelink
Michel Hoekstra
Tonnie de Boer
Emiel Boks

50 jaar lid:Truus
Erich Hoekstra
Harry Kotteman
Clemens Slagers
Jos Platenkamp
Rob Kip
Ben de Boer
Jan Menkehorst

60 jaar lid:Raymond
Willie Timmerman

65 jaar lid:
Frans ter Braak
Gerard Bartelink

70 jaar lid:
Wim Ellenbroek
Jan Annink

 

Tijdens de receptie werden Truus Bronswijk en Raymond Leliefeld onderscheiden als vrijwilliger c.q.. lid van verdienste. Zeer terecht!

Nadat er genoten was van een overheerlijk buffet begon de eigenlijke receptie die zeer druk bezocht werd. Voorzitter Harrie Besselink haalde een groot aantal activiteiten aan waarmee NEO zich in 2015 bezig heeft gehouden. Behalve een voetbalvereniging heeft NEO inmiddels ook een wielertak, maar is ook op sociaal gebied zeer actief, daarbij denkend aan de samenwerking met het AZC. Normen en waarden staan in een hoog vaandel, er is een jeugdraad opgericht en de club is al volop bezig met het jubileumjaar 2019, waarin NEO 100 jaar zal bestaan. De jeugdafdeling floreert met goede prestaties voor zowel prestatieve als selectieteams. Uiteraard hoopt iedereen binnen de club dat de mooie positie van NEO 1 zal kunnen worden omgezet in de sprong naar de derde klasse.

Het bleef nog lang erg druk en gezellig in het clubhuis.

Klik op de link voor de fotogalerij


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


 

 

 

 

 

Reacties