Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
22 september 2016

Grote Clubactie 2016

Beste elftalleider en lotenverkopers,

Ook dit jaar doen wij als RKSV NEO weer mee aan de Grote Clubactie en willen als club natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per verkocht lot) naar onze club! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,- !

Loten per persoon.
leden krijgen elk 3 loten om te verkopen. Een lot kost € 3,-. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Loten ophalen en inleveren.
Van de leiders wordt verwacht de loten van zijn/haar team zaterdag 01 oktober as. op te komen halen bij de dames van het wedstrijdsecretariaat. Zij zitten in de C.O. ruimte (ontvangst ruimte bij de kleedkamers)

Alle loten verkocht? Lever dan per team het geld van alle verkochte loten en of de ingevulde machtigingsbriefjes in een envelop met teamnaam erop in de daarvoor bestemde doos in de C.O. ruimte. Zaterdag 29 oktober moeten alle enveloppen ingeleverd zijn.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op Zaterdag 1 oktober. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Wacht er niet te lang mee want vanaf dit moment starten alle sportverenigingen in Nederland en kan een ander je zomaar voor zijn.

Tip!
Leg je lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Zorg samen met de rest van je team dat je alle loten verkoop want de helft van de opbrengst kun je aan het eind van het seizoen gebruiken voor eventueel een teamuitje. De andere helft komt ten goede aan de faciliteiten van alle jeugdelftallen van RKSV NEO.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

PS: Wil iemand méér dan drie loten verkopen? Dat kan uiteraard. Neem dan even contact op met Rimke Wilmink via 06 34342271.

Met vriendelijke groet,
Cluster Verenigingsactiviteiten RKSV NEO

Reacties