Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 september 2018

Grote Clubactie kan veel geld in het laatje brengen voor NEO

Ook dit jaar doen wij als RKSV NEO weer mee aan de Grote Clubactie en willen als club natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per verkocht lot) naar onze club! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,- !

Aantal loten per persoon.
We werken dit jaar uitsluitend met machtigingsformulieren. Vorig jaar hebben we voor de teams “onder 19” en “onder 17″ nog met echte loten gewerkt, dit jaar krijgen ook deze teams deze machtigingsformulieren. Per persoon krijg je 5 machtigingsformulieren om te verkopen. Een lot kost € 3,-. Op 1 machtigingsformulier kunnen meerdere loten worden verkocht.

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Loten ophalen en inleveren.

Wij verwachten dat u als leider de loten van uw team Zaterdag 8 September as. op komt halen in de C.O. ruimte (ontvangst ruimte bij de kleedkamers)
Heeft uw team alle loten verkocht? Lever dan de ingevulde machtigingsbriefjes in een envelop met je teamnaam erop in de daarvoor bestemde doos in de C.O. ruimte.

Deze kunnen worden ingeleverd op zaterdag 13 en zaterdag 20 oktober.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op Zaterdag 15 September.

Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Wacht er niet te lang mee want alle sportverenigingen in Nederland nemen deel aan deze actie dus iemand van een andere vereniging kan je dan voor zijn met het verkopen van de loten.

Tip!
Leg je lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Zorg samen met de rest van je team dat je alle loten verkoop want de helft van de opbrengst kun je aan het eind van het seizoen gebruiken voor eventueel een teamuitje.

De andere helft komt ten goede aan de faciliteiten van alle jeugdelftallen van RKSV NEO.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Indien je loten of machtigingsformulieren tekort komt neem dan even kontakt op met Nico Gosselt. Hij zorgt dan voor meer loten:

nico@gosselt.com

06 22518317

Met vriendelijke groet,
Cluster Verenigingsactiviteiten RKSV NEO

Reacties