Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 oktober 2021

Het weekend van NEO Tegen Kanker belooft een knaller te worden!

Vanaf morgenavond, vrijdag 15 oktober, staat het weekend in het teken van NEO Tegen Kanker.

Het hele weekend is er “Koffie Koedijk: te krijgen. Een kop koffie met een heerlijke bonbon van Zeut. Kost je maar één munt van 2 Euro. Deze special mag je niet missen!

Morgenavond om 19.30 de benefietwedstrijd tussen NEO 1/VR1 en NEO Passend Voetbal onder leiding van Eric Braamhaar. Daarna, vanaf een uur of half negen is er een fantastische loterij met een rijkelijk gevulde prijzentafel en later op de avond tevens het Rad van Fortuin met alleen al zo´n 30 prijzen met elk een waarde van meer dan 50 Euro!

Er zijn op die avond twee soorten loten:

Oranje loten voor het Rad van Fortuin. Die kosten 5 Euro

Loten in een enveloppe voor de prijzentafel. Die kosten 2 Euro en je kunt meteen checken of je nummer overeen komt met een prijs op de tafel. Koop je 3 enveloppen dan betaal je maar 5 Euro.

Als je 5 enveloppen voor de prijzentafel koopt EN een lot voor het Rad van Fortuin dan kost je dat slechts 10 Euro.

DJ Max zorgt voor een optimale sfeer!

Vrijdag

Op de vrijdag staat de Kiekbox er ook, waar je voor 1 munt een gaaf kiekje van jezelf of met anderen kunt maken. www.dekiekbox.nl

Het hele weekend worden er munten verkocht voor 2 Euro. Daarvan gaat 1 Euro naar de Stichting Twente Tegen Kanker.

Er zijn werkelijk tientallen en tientallen sponsoren die prijzen hebben gedoneerd dan wel een geldelijke bijdrage aan de Stichting Twente Tegen Kanker hebben gedoneerd. Van gesigneerde shirts tot bluetooth speakers, van forse waardebonnen tot sierraden, van levensmiddelenpakketten tot filmbonnen. De kans op een prijs is enorm hoog!

We gaan er vanuit dat de mensen die zich in het horecadeel van het clubhuis bevinden en dus NIET in de afhaalzone, beschikken over een coronabewijs. Daar zal steekproefsgewijs op gecontroleerd worden.

Zaterdag

Op zaterdag, zoals aangegeven, een geweldig voetbalparcours voor spelers en speelsters tot en met 13 jaar. Via deze link kun je alle informatie daarover lezen https://www.rksvneo.nl/voetbalparcours ook aan dat parcours zijn prachtige prijzen verbonden. De hele dag staat er ook een poffertjeskraam, waar je een portie poffertjes voor 1 munt kunt krijgen.

Zondag

Op zondag vindt er een wielertocht plaats van de NEO-wielerploeg, aangevuld met een aantal andere wielerploegen uit de omgeving. Uiteraard is er een voor- en nazit en net als op vrijdag en zaterdag een deel van de clubhuisopbrengsten gaan naar de Stichting Twente tegen Kanker.

’s Middags zal de supportersvereniging hun loterij rondom de wedstrijd NEO – Fc Suryoye-Mediterraneo Enschede opfleuren met extra mooie prijzen. Bovendien zal er de hele dag een steenoven van Il Tartufo – Italiaans Restaurant staan waar je heerlijke pizza’s kunt kopen.

Los van het feit dat er collectebussen staan waarin een bijdrage voor Twente tegen Kanker kan worden gedeponeerd kan dat ook via de volgende link.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=wZEKcyMpSvieZh_29vacBQ

 

Dit zijn al onze sponsoren voor het weekend. Hun logo’s vind je ook terug op het beeldscherm in het clubhuis.

Heracles Almelo F.C.Twente Excelsior Rotterdam Erica Bloemen & Interieur Il Tartufo – Italiaans Restaurant ASN Autoschade Bleeker Hengelo Autowas Twente Arnoud Bartelink Coaching, Slijterij de Barrique Bauhaus Hengelo Autobedrijf Benerink B.V. Bert Steffens Bouwadvies, Bibelot Boonk Juwelier-Horloger BRONX Shoes De Beleverij Domino’s Pizza Educared Slimmer Leren, Eurosport Borne Fc.Noaberteam Borne Filmhuis Borne HANOS Hengelo Het Ideaal PromoShopOnline.nl Logopedie Taalplezier Treats-Huidverzorging Skin-Specialist Juwelier Knoef – dé fashionjuwelier Praktijk voor Huidverzorging Jolande Bosch KIR diner x bar De Kiekbox Lavé Libereaux Luc Lokotte Klus- en Onderhoudsdienst, Parfumerie Mooi Borne Morselt Mode RKSV NEO Plus Huls van den Nieuwboer Rabobank Keurslagerij Rensink Riemen & Co Sloot2Wielers Stravinsky eten · drinken · slapen Tante Rie TUI at Home Monique Berkenbosch Twenteplant Zeut Berghorst Drankenhandel Parfumerie Douglas Nederland Logopedie Borne

 

 

Reacties