Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
13 augustus 2015

Hoera! De 4x4-competitie gaat weer van start!

Beste voetballers 4×4 en ouders,

START
Zaterdag 22 augustus a.s. gaan we weer beginnen met het nieuwe voetbalseizoen 4×4 van 9.30 tot 10.30 uur op veld 4 (direct achter de koffiecorner/kleedkamers). Aangezien de Gemeente Borne de velden nog niet officieel heeft vrijgegeven is er nog een hele kleine kans (maar dat verwachten we niet) dat we pas een week later van start kunnen gaan. Mocht de 22e niet door kunnen gaan dan zal dit uiterlijk vrijdagavond de 21e op de site van RKSVNEO kenbaar worden gemaakt, houd u dit in ieder geval even in de gaten.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dus iets voor 9:30u, zodat we tijdig kunnen beginnen. Ervaring leert dat deze opstart altijd veel tijd in beslag neemt. De opzet is dat we eerst een half uurtje gaan trainen alvorens er wedstrijdjes gespeeld gaan worden. In verband met de opstart zullen de eerste paar zaterdagen alleen wedstrijdjes worden gespeeld.

Op de pagina ‘Teaminfo 4×4’ hebben we de nieuwe teamindelingen toegevoegd. We hebben de teamindelingen van afgelopen seizoen zoveel mogelijk in tact gelaten en aangevuld met nieuwe leden.

Daarnaast hebben we rekening gehouden met individuele wensen. Wel dient er rekening te worden gehouden met het feit dat de teamindelingen nog gaan wijzigen. Wanneer er zich nog 1 a 2 nieuwe leden aanmelden zullen we 8 teams van 4 gaan creëren i.p.v. 5 van 5 en zelfs 1 van 6.

Even nog een paar huishoudelijke mededelingen:

RANJA
Bij de koffiecorner is voor ieder team ranja te verkrijgen. Deze kan rond 10.00 uur (rond het einde van het eerste half uurtje training) worden opgehaald door een van de ouders zodat de kinderen voor het spelen van de wedstrijden even wat kunnen drinken.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar ouders die af en toe de koffiecorner willen bemannen. Indien er geen genoeg vrijwilligers zijn bestaat de kans dat de koffiecorner gesloten is en de kinderen dus ook geen ranja krijgen. Indien u hierin interesse heeft, laat het ons weten.

NIET BETREDEN VAN HET VELD
Namens NEO vragen we de ouders vriendelijk om het kunstgrasveld niet te betreden en achter de hekken te blijven. Naast het behoud van het veld creëren we hierdoor meer rust en overzicht voor de kinderen en trainers.

WASSEN
Het is de bedoeling dat de tassen met shirts op toerbuurt door de ouders worden gewassen. Spreek dit onderling even met elkaar af, zodat niet steeds dezelfde ouder moet wassen. De shirts niet individueel mee naar huis nemen!

OPRUIMEN
Hierbij ook het vriendelijke verzoek om na de wedstrijden even te helpen met het opruimen van de goaltjes (achter de hekken zetten) en pionnen van het veld. Na ons worden er weer wedstrijden gespeeld door de oudere pupillen.

TRAINERS
We zijn verder nog op zoek naar trainers die kunnen helpen met de trainingen. Mocht je hier interesse in hebben, meld je zaterdag even bij Iwan of Mark.

We gaan er een mooi seizoen van maken, wij hebben er al veel zin in! Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en tot zaterdag 22 augustus!

Met sportieve groet,
RKSV NEO
Coördinatoren 4×4

Iwan Meulenkamp & Mark Meulenkamp

Reacties