Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
28 december 2015

Hoogheden in training bij NEO

Bij een RKSV hoort natuurlijk Carnaval. Dit seizoen wordt dit nogmaals benadrukt! Want, zoals velen reeds weten, zijn er sinds kort een aantal Carnavals Hoogheden binnen RKSV NEO. Arnoud Bartelink is in november opgekomen als Stadsprins van Borne. Aan zijn zijde is zijn rechterhand, Adjudant Thijs Vergeer, opgekomen. Allebei geen onbekenden voor de club. Allebei “oud” spelers en allebei nog actief bij RKSV NEO. Thijs Vergeer als toernooicommissie-lid van het onderlinge RKSV NEO 7×7 toernooi  en Arnoud Bartelink als trainer van RKSV NEO D1 en toernooicommissie-lid van het RKSV NEO TOP E 9×9 toernooi.

Natuurlijk betrekken zij  NEO ook bij hun aanstelling, want binnenkort zijn ze voor een sportieve invulling van hun regeringsjaar te vinden op de velden. In november droeg adjudant Thijs hun proclamatiepunten voor, waarvan één luidde:

De stadsprins van Boorn köndigt oe het volgende an:  wie zorgt, dat de RV11 moal ne dag in beweging kumpt, om zo saam met het TV15, de joonks van RKSV NEO D1, ne mooi’n voetbaldag te hoalen.

Er zal dus een proclamatiepunt uitgevoerd worden waarbij hun “Gevolg” een dag in training gaat. Het proclamatiepunt vindt op 9 januari plaats van 14.00 – 15.00 uur bij RKSV NEO. Dan worden de heren en dames Rv11 van CV de Toet’nbloazers onderhanden genomen en wordt er gespeeld tegen de D1.

 

Reacties